Megjelent az Éva magazin májusi száma – természetesen idén is JOY-napok kuponfüzettel!

Borítókép: Megjelent az Éva magazin májusi száma – természetesen idén is JOY-napok kuponfüzettel!
Hány évesek a gyerekeid? Túl vagy már a leváláson, elengedésen? Hogy ment? Vagy még csak most jön? A májusi Éva több összeállításban is foglalkozik ezzel a bonyolult témával.

Leválás, elengedés: micsoda negatív töltetű szavak! Anya-gyerek viszonyban szerintem indokolatlanok az ezekhez a kifejezésekhez kötődő negatív érzelmek, hiszen ha a gyermeked le tud válni rólad, az azt jelenti, valamit jól csináltál. Teljesen természetes ugyanis, hogy a fiad, lányod otthagy, ha már képes lett az önálló életre. Ha veled marad, akkor baj van. A kölykök dolga az, hogy felnőjenek, és menjenek, amerre látnak, a szülő dolga meg az, hogy segítsen nekik jól látni, és képessé tegye őket arra, hogy minél szélesebb látókörrel tudjanak elindulni.

Ha már az elengedésnél tartunk: Lackfi János költő, író hatgyermekes édesapa bizonyára tudna mesélni róla. És nagy örömünkre most meg is teszi! EVA1805_promo_post_p42-43 Körülnéztünk a nagyvilágban anyaszemmel is. Vajon külföldön könnyebb a gyerekvállalás? Egyszerűbb, zökkenőmentesebb szülés után visszatérni a munka világába? Élvez-e speciális előnyöket a kismama? Vajon a külföldi rendszerek támogatóbbak, vagy azért ott sincs kolbászból a kerítés? EVA1805_promo_post_p70-71 A csíkos, a kockás, a pöttyös – újra fókuszba kerültek a klasszikus minták! Mutatjuk, hogyan viseld őket, hogy frissnek, modernnek hasson a szetted. EVA1805_promo_post_p78-79 Steiner Kristóf szüleiről, gyerekkoráról szóló írása megnevettet, de úgy alaposan, ám néhány sorral később már könnyeket is csal a szemünkbe. Tényleg kihagyhatatlan! EVA1805_promo_post_p100-101 Vajon mit is "dolgoznak" a terápiás kutyák? Miben és hogyan segítenek ezek az állatok? Na és miért pont a kutya a legelterjedtebb terápiás állat? Cikkünkből minden kiderül. EVA1805_promo_post_p104-105 Ne tölts sok időt a konyhában, hisz itt a jó idő! Olyan recepteket hoztunk, amelyeket pikk-pakk összeüthetsz, és amiket garantáltan az egész család szeretni fog. EVA1805_promo_post_p108-109

JOY-Napok kuponfüzet: 346 kupon, 10-70%-os kedvezmények!