Megjelent a júniusi Éva, és ha megfordítod, egy Utazó mellékletet is kapsz!

részletek az évából,megjelent,június,on the spot,s. takács andrás,cseke eszter,utazó
Itthon lenni és utazni ugyanolyan jó. Illetve másképp jó, de jó. A júniusi Évában akkor is rengeteg olvasnivalót találsz, ha (egyelőre) az itthoni, dolgos hétköznapokat taposod, de akkor is, ha már a nyári utazásaidat tervezed. Nem is választhattunk volna jobb alanyokat ennek a számunknak a borítójára, mint az On the Spot párosát, akik 100 ország után pontosan tudják, milyen izgalmas az elvágyódás, és milyen édes a hazaérkezés. Jó olvasást!

Dunakanyar noir

Mondják, hogy a házasságokat a szürke hétköznapok emésztik fel. Azt is mondják, hogy ha két ember közösen vészel át egy veszélyes helyzetet, az megerősíti a kapcsolatukat. Cseke Eszter és S. Takács András, az On The Spot két szerkesztő-riportere a veszélyt többször megtapasztalta, az unalmas hétköznapokra viszont legfeljebb csak vágynak.

Egy hét zero waste

Anya szódagépet és intimkelyhet vesz, üvegcsöbrökkel és vászontáskákkal indul vásárolni. Mi több, gilisztával komposztál. Ajjaj, mi lesz ebből? Hát #hulladékmenteskihívás a #zerowaste jegyében. Nagyon konkrét, nagyon praktikus zero waste-tippek szerzőnktől, aki szerint az a tét, hogy a gyerekeink mernek-e majd gyereket vállalni egy súlyos környezeti (és társadalmi) problémákkal terhelt világban.

éva,megjelent,június,#hulladékmenteskihívás,#zerowaste,utazó

#ilovemyjob

Milyen forradalom zajlott le az elmúlt években a munkahelykeresésben? Hogyan vadásznak a cégek a jól képzett, szabadságukat gondosan őrző Z-generációs fiatalokra? Mit jelent az, hogy munkahelyiélmény-igazgató?

#ILOVEMYJOB,munkahely,megjelent,éva,június,utazó

Pokorny Lia

A csodás színésznőt már korábban is fotóztuk, és most élmény volt újra együtt dolgozni vele. Ő mutatja be aktuális divatanyagunkat, és igazán érzéki minden darabban!

megjelent,éva,június,pokorny lia,divat,utazó

Gördülékeny nyaralás

Szól a rádió, kikönyöklünk az ablakon, a menetszél borzolja hajunkat. Gyönyörű tájak futnak el mellettünk. Este ülünk a csillagos ég alatt a tábortűz körül. Reggel a kempingszékben, kezünkben gőzölgő kávénkkal figyeljük a tó felszínén táncoló fényeket. Ilyennek képzeljük, és nagyjából valóban ilyen is egy lakóautós utazás – feltéve, hogy alapos a szervezés. Segítünk, hogy az legyen!

éva,június,utazó,megjelent,lakóautó

Keresd a júniusi Évát az újságárusoknál május 17-étől!