Petícióban követelik az internetezők ezt a fura dolgot Meghan Markle-től

Borítókép: Petícióban követelik az internetezők ezt a fura dolgot Meghan Markle-től Forrás: Getty Images
Szerinted igazuk van? Álljon kötélnek az újdonsült menyasszony?

Hétfő óta a csapból is az folyik, hogy Harry herceg eljegyezte Meghan Markle-t. Már mindent megtudtunk a megismerkedésük körülményeiről, a gyűrűről, arról, hogy kik lesznek a koszorúslányok, arról, hogy II. Erzsébet várhatóan miért nem lesz jelen a szertartáson… És természetesen Meghan Markle fiatalabb kori képei is elárasztották az internetet, tele mindenféle érdekesen kompromittáló infóval a színésznőről (azért annyira egyik sem kompromittáló, csak ilyenek derülnek ki belőlük, hogy például Meghan egyszer, valamikor a 2000-es évek közepén egy „Meri vagy nem meri?” típusú tévéműsorban is felbukkant hoszteszként.)

Na mármost több olyan régi fotó is pörög mostanában a neten, amelyen Meghan eredeti, természetes göndör hajával tündököl. Ami nagy ritkaság, hiszen a színésznő tizenéve már frissen vasalt és beszárított frizkó nélkül ki sem lép az utcára.

Az újdonsült menyasszony közismerten félvér – édesanyja fekete, édesapja fehér bőrű –, ezért mondanunk sem kell, hogy rengetegen vádolták már meg azzal (többek közt), hogy ezt a körülményt próbálja háttérbe szorítani azzal, hogy nem mutatja meg hajának természetes göndörségét. Persze Meghan kifejezetten büszke a származására, és egyszer esszét is írt arról, hogy milyen nehéz Hollywoodban érvényesülni „kettős etnikumú” színésznőként, és milyen büszkeséggel töltötte el, hogy amikor a Briliáns elmék sorozatba jelentkezett Rachel karakterére – akit aztán hét évadon keresztül játszott –, akkor a producerek „nem félvér vagy fehér vagy fekete nőt kerestek. Ők csak Rachelt keresték.”

Akárhogy is, egy tévés műsorvezető, Kamie Crawford most petíciót indított, hogy Markle göndör hajjal jelenjen meg hivatalos eseményeken a palotában.

Mivel egyre több fekete vagy félvér sztár vállalja a természetes fürtjeit, ezért magától értetődőnek tűnik, hogy ennek a trendnek a brit királyi udvarba is be kell szivárognia előbb vagy utóbb. Szóval kíváncsian várjuk, mikor kezdi hanyagolni Meghan a hajvasalót!

Addig is nézegessétek végig Meghan és Harry romantikus eljegyzési fotóit, ha eddig nem tettétek volna.