Videó: Meghan és Katalin úgy kuncog, mint két kamaszlány

brit királyi család,Katalin hercegné,Meghan hercegné Forrás: Instagram
A két hercegné nem törődik azokkal a pletykákkal, amelyek szerint ők ketten nem jönnek ki egymással. Úgy tűnik, éppen az ellenkezője igaz: remekül szórakoztak együtt a Károly herceg tiszteletére rendezett partin.

A két hercegné a brit királyi család több tagjának társaságában vett részt azon az ünnepségen, amit Károly herceg tiszteletére rendeztek, akit ötven éve ruházott fel édesanyja, II. Erzsébet hivatalosan a walesi hercegi címmel. Karácsony óta ez volt az első alkalom, hogy Vilmos, Harry és feleségeik négyesben együtt vettek részt hivatalos programon, és aki arra várt, hogy feszült viszonyra utaló jeleket láthat majd, annak csalódnia kellett. A két hercegné úgy kuncogott együtt, mint két kamaszlány. Az alábbi videón látható, ahogy 1:47-nél Katalin odasúg valamit Meghannak, majd együtt nevetgélnek egy jót:

Korábban olyan pletykák terjedtek el, hogy a sógornők nem találták meg a közös hangot és nem különösebben kedvelik egymást. Vannak, akik ezzel magyarázták azt, hogy Harry és Meghan nem maradtak a Kensington-palotában, ahol Vilmos és Katalin is élnek, hanem Windsorba költöztek. Mindenesetre nem kell sokáig várni a következő a csodálatos négyes következő közös nyilvános szereplésére: március 11-én a Nemzetközösség napján a Westminster Apátságban jelennek majd meg együtt. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Mire számíthat Meghan a terhessége alatt és gyermeke születése után?