Férfi dadája lesz és séfek készítik a bébiételét – minden, amit tudni vagy sejteni lehet Meghan és Harry kisfiáról

Harry herceg,Windsor,Meghan Markle,Meghan hercegné,baba,királyi baba,windsori kastély,Szent Györ Forrás: Getty Images
Az arcát már láthattuk, a nevét még nem tudjuk: hétfő óta a brit királyi család legifjabb tagjának érkezése tartja izgalomban a világot. Összegyűjtöttük, mit tudunk születése után két nappal Meghan Markle és Harry herceg újszülöttjéről.

Ma délután Windsorban bemutatták végre Meghan és Harry kisfiát a nyilvánosságnak: a kastély Szent György termében először láthatták együtt a média válogatott képviselői a háromfős családot, és végre elkészülhettek a fotók, amelyeket az egész világ várt - és amelyekre Meghan szándékosan nem akart a szülés után néhány órával sort keríteni, ezzel is jelezve, hogy a gyerekszülés után elsősorban nyugalomra van szüksége minden nőnek, nem pedig a felhajtásra.

Meghan a fotózáskor elmondta, hogy a kisbaba nagyon nyugodt és édes, "olyan, mint egy álom".

Harry herceg,Meghan Markle,Meghan hercegné,baba,királyi baba
Forrás: Getty Images

A kisfiú megszületésének hírét május 6-án a palota hivatalos bejelentését megelőzve a hercegi pár az Instagram-oldalán tette közzé:

Később persze kikerült az állvány a Buckingham-palota elé is, délután pedig a láthatóan örömmámorban úszó Harry herceg is megjelent a windsori kastély udvarán, hogy néhány csodálkozó fekete paripával a háttérben rögtönzött sajtótájékoztatón számoljon be a szülésről és boldogságukról:

És ahogy a videó végén látszik, Harry még a lovaknak is megköszönte a figyelmet.

De térjünk rá a babára!