Megfizethetetlen a reakció, ahogy a leendő apuka reagált mikor megtudta, hogy felesége babát vár

Borítókép: Megfizethetetlen a reakció, ahogy a leendő apuka reagált mikor megtudta, hogy felesége babát vár Forrás: people.com
Jó kis cselt eszelt ki a felesége a jóhír tudatására.

Kellyn és Eric már hónapok óta próbálkoztak a kisbabával, mióta tavaly decemberben örök hűséget fogadtak egymásnak. Éppen 17 hete sikerrel jártak, azonban a leendő büszke apuka felesége rendkívül jeleskedett titoktartásban, ugyanis egy igazán emlékezetes pillanatra tartogatta a jó hír közlését. Az első házassági évfordulójukat megünnepelvén rávette Ericet, hogy menjenek el egy fotózásra és örökítsék meg, hogy milyenek is ők együtt, így egy év után.

A fotós egy apró táblát is hozott magával, amelyre a párnak külön-külön fel kellett írnia egy szót, amivel az elmúlt egy év házasságukat a leginkább jellemezni tudják. Először a férfi volt soron, ő viccesen azt írta a táblára, hogy "teljesített". A fotós el is készítette a képet, majd Eric a feleségének is megmutatta a táblát. Jót mosolyogtak, majd Kellyn következett. Ő azonban csavart egyet a történeten és nem a házasságukat leíró szót véste a táblára, hanem egy örökké emlékezetes üzenetet:

Hamarosan apa leszel!

Majd férje felé fordította az irományt és...

De innen inkább beszéljenek helyettünk a képek!

Te hogy tudtad meg, hogy apa leszel? Írd meg nekünk a sztorit üzenetben!