Megérkeztek Nina Ricci szörnyen jó illatai

Borítókép: Megérkeztek Nina Ricci szörnyen jó illatai
Les Monstres de Nina Ricci - a legjobb barátnőm, a kedvenc kis szörnyecském & én

Nina Ricci idén is ámulatba ejt bennünket. A márka szerelmesei pontosan tudják – sőt már kifejezetten várják – hogy évről évre milyen illat újdonsággal rukkol elő a parfümház. Idén sincs ez másként. Gyűjtők figyelem!!!

2018-ban egy őrülten jó, enyhén meghökkentő, bohókás, a cukiság faktort maximálisan túlhaladó illatpár érkezett. A most debütáló Les Monstres de Nina Ricci – Nina, illetve párja Luna – az idei tavasz legédesebb must have illatai. Bár elsőnek furcsának tűnhet, hogy egy ilyen komoly múlttal rendelkező és a kifinomult nőies illatairól méltán híres márka nem mindennapi arcot rajzolt illatainak, de e mögött sokkal több rejlik. Hiszen mindannyiunkban ott lakozik egy szunnyadó szörnyeteg: benned, bennem és a Les Belles de Ninában is. De mi történik, ha szabadjára engedjük…? Jön a kis ördög és nyelvet ölt rád, vagy kedves tekintettel rád mered?

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Légy rendkívüli, egyedülálló és szabad, csakúgy, mint Nina, vagy éppúgy, mint Luna.

Az illatpár a „legjobb barátnőm nélkül soha” mellett kampányol és kifejezi az összetartozás, a közös, sohaelnemfelejtős élmények fontosságát, és azt, hogy olyan sok komoly dolog van az életben, néha kell valami őrületes dolog, kell valami kis bolondozás az életünkbe.Ehhez csak annyit kell tenned, hogy Nina és Luna nyomába szegődsz egy különös erdőn át, a totem állatok, a szabadjára engedett hóbagoly és szürke farkas ösvényén. De légy óvatos, ez az imádnivaló édes bóbitás és szőrpamacsos bestiák vadasparkja: Szerelem első látásra.

Nina Ricci két brazil művész segítségével - Ana Strumpffal és Guto Requenával, akik olyan népszerű kettőst alkotnak, ami egyszerre mókás és megállíthatatlan – alkotta meg az új illatok feltűnő külcsínét.

Egy elvarázsolt erdő mélyéről, bűbájos kígyók, virágok, pillangók és gombák lepik el a Nina és Luna üvegeit. Az illusztrátor és a dizájner együtt dúdolják ezt a bájos őrültséget.

A legjobb, ha szabadjára engedjük a kis démonjainkat, így a Nina Ricci nekilátott, hogy megújítsa legendás illatait. Nina vattacukorba csomagolt pezsgő körtévé változik, Luna pedig lime-mal elegyített lédús ananásszá.

Induljon vidáman a napod Nina Ricci legújabb illataival!

Az újdonságok 50 és 80ml-es méretben vásárolhatók meg a Douglas, Marionnaud, illetve a Müller parfümériákban. Vigyázat, az új illatok idén tavasztól limitáltan elérhetők az üzletek polcain!

További érdekességekért látogass el a következő oldalakra:
Facebook, Instagram, Web

Kapható a Marionnaud- és a Douglas Parfümériákban.