Nézd meg Margot Robbie-t, az Én, Tonya főszereplőjét és a valódi Tonya Hardingot egy közös fotón

Borítókép: Nézd meg Margot Robbie-t, az Én, Tonya főszereplőjét és a valódi Tonya Hardingot egy közös fotón
A film sötét humorral dolgozza fel a műkorcsolyázónő ellentmondásos történetét.

Február 1-jétől játsszák a magyar mozik az Én, Tonya című „fekete komédiát”, amely Tonya Harding műkorcsolyázó életét dolgozza fel “mockumentary” (azaz áldokumentumfilm) stílusban. A főszerepben tündöklő Margot Robbie-t máris Golden Globe-ra jelölték az alakításáért. Íme az előzetes:

Tonya Hardingot, a világ egyik legjobb műkorcsolyázóját 1994-ben kirúgták az amerikai műkorcsolya-szövetségből, miután egy verőlegény megpróbálta eltörni vetélytársnője, Nancy Kerrigan lábát, hogy utóbbi ne indulhasson a lillehammeri téli olimpián. Hogy mi lett végül, az kiderül a filmből, mi pedig nem szándékozunk elspoilerezni a sztorit, ha valaki nem ismerné.

Most Margot (27) és az igazi Tonya (47) együtt virítanak a The Hollywood Reporter legfrissebb számának címlapján:

Tökéletes az időzítés – jegyzi meg vitriolba mártott klaviatúrával a Lainey Gossip bloggere, hiszen pénteken kezdődik az Oscar-szavazás, vasárnap este pedig Golden Globe-gála várható. Ja és február 9-én kezdődnek a 23. téli olimpiai játékok a dél-koreai Phjongcshangban. A műkorcsolyánál nem is létezik népszerűbb sportág mostanában!

Margot és Tonya beszélgetnek is egy kicsit a magazinban, és Tonya elmeséli többek közt, hogyan egyezett egyáltalán bele, hogy filmet készítsenek róla. (A menedzsere beszélte rá.) Kíváncsiak vagyunk, mennyire vált ki ellentmondásos érzéseket a nézőkből a sportolónő személye. Merthogy ez mégiscsak egy ellentmondásos történet.

11 film, amit nagyon várunk 2018-ban: