Mangós tápiókapuding, a szuperegészséges desszert

tápióka,tápiókapuding,recept,uzsonna,mutiazuzsit
Forrás: Nóri/Éva magazin

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A most következő kókusztejes tápiókapuding tökéletes reggelire, uzsonnára vagy vacsorára és akkor is, ha egészséges desszertalternatívát keresel. Növényi tejjel készítve ráadásul nem csak vegán, de laktóz- és gluténmentes is.

A tápiókapuding elsőre kóstolásra talán mindenkit meglep az állagával, hiszen pudingtextúrára számítunk, mégis apró gyöngyöcskékkel találjuk szembe magunkat. De éppen ez benne az imádnivaló!

A tápiókának nincs igazán íze, így megvan az az előnye, hogy nagyon jól kombinálható akár sós, akár édes alapanyagokkal. A kókusztej – többek között - igen jó barátja ezeknek az apró gyöngyöcskéknek, ahogyan a vanília és a kardamom is, amiből például egy nagyon jó pudingalapot készíthetsz. Ezt már csak ki kell majd egészítened némi édeskés és/vagy savas gyümölccsel!

Ha szívesen tennél egy próbát egy isteni mangós tápiókapudinggal, a galériában lépésről lépésre megtudhatod, hogyan készítheted el!

Nézd meg a galériánkat> 4 kép
Mangós tápiókapuding lépésről lépésre
Olvasd el ezt is!
Tovább olvasok
Hogyan váltam extrovertáltból introvertálttá?

Egyetemista koromban még egy szépségversenyre is képes voltam benevezni, és tele voltam barátokkal. Ma meg egyre határozottabban kerülöm a tömeget, a szereplést, a feltűnést, és egyre inkább értékelem, ha magamban lehetek. Hogyan is történt ez? És miért?

Kövess minket

A negyed éves Éva előfizetésed mellé most fél évig az APA magazin 3 lapszámát is megkapod

Csak 2970 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem