3 élményajándék tipp, ha épp nincs semmi ötleted

Borítókép: 3 élményajándék tipp, ha épp nincs semmi ötleted Forrás: europress
Már minden létező ajándékötletet kijátszottál? Esetleg nincs semmi tipped, mire vágyik az ünnepelt? Ajándékozz élményt!

Azt vettem észre a környezetemben, hogy akik nyáron születtek, azok általában pórul járnak a szülinapjuk megünneplését illetően. Mert mi van nyáron? Mindenki szabadságra megy, senki nem ér rá összefutni, ünnepelni pedig még amúgy sem. Jó-jó, biztos nem mindenkinél van ez így, de én többeket ismerek, akik ilyen okok miatt inkább ősszel tartják meg a szülinapjukat, már legalábbis, ami az ünneplést illeti. Ettől függetlenül annak mindenki örülni szokott, ha a napján legalább telefonon felköszöntjük, mert így biztos lehet benne, hogy nem feledkeztünk meg róla. Sok év ünneplés és ajándékozás után azonban még az elhalasztós szülinaposoknál is többen küszködnek a gondolattal, hogy milyen ajándékot adjanak idén az ünnepelteknek.

Főleg azon megajándékozottak esetében nehéz kiötleni valamit, akiknél már szinte minden kártyánkat kijátszottuk, vagyis mindennel elhalmoztuk már, amikről tudjuk, hogy kedveli.

Nekem az ilyen esetekre 3 adu ász ajándék tippem van, amelyek nem csak azért nagyon jók, mert szinte minden jellegű alkalomra bevethetők, hanem azért is, mert egytől egyig élményt ajándékozhatunk általuk.

Ezen ajándékok mindegyike adható ajándékutalvány formájában is, és nem csak jó időben felhasználható!

Kattints! ;-)