Így öltözz fel reggel fele annyi idő alatt! – 5 lépés

Így öltözz fel reggel fele annyi idő alatt! – 5 lépés

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

E

Ezekkel az intézkedésekkel meggyorsíthatod a reggeli készülődés folyamatát!

Magunkból kiindulva azt gondoljuk, hogy sokaknak gondot okoz a reggeli rohanásban az aznapi öltözék kiválasztása. Nem csak azért, mert éppen nyűgösek vagyunk; vagy egyáltalán nincs kedvünk nem hogy munkába menni, de felöltözni sem; vagy egyszerűen képtelenek vagyunk mérlegelni, hogy mit kíván aznap tőlünk az aktuális időjárás. Ennek épp elég, ha egyszerű érzelmi oka van, mégpedig valami olyasmi, hogy „mégsem érezzük magabiztosnak magunkat a gyorsan felkapott göncökben”, vagy „ma tök hülyén áll nekünk a piros”. Ezeket a kategóriákat igazából talán kár is feszegetni, mert azzal talán a női lélek megfejthetetlen bugyrait bolygatnánk meg, mindamellett, hogy semmit nem érünk el vele az ég világon!

Kép
forrás: europress

Egyszerűen el kell fogadnunk, hogy vannak ilyen, és vannak amolyan napok; a közös bennük viszont az, hogy nekünk mindegyiken fel kell öltöznünk, akár fűlik hozzá a fogunk, akár nem! Az öltözködési procedúra megkönnyítésére azonban már többünknek vannak jól bevált praktikái, amiket ezúttal nem csak egymás közt, hanem veletek is szeretnénk megosztani. Íme, ezekkel az előre tett intézkedésekkel rövidíthetitek le a reggeli öltözködést!

1. Nézd meg az időjárás jelentést!

Nem, ez nem csak a nagyik kiváltsága! Sokkal jobban jársz, ha valamennyire követed az időjárás-előrejelzést, hiszen így már előző este is könnyedén kikészítheted a másnapra szánt holmikat! Maximum reggel a kedvednek megfelelően kicseréled a piros pólót a fehérre. Nagy kaland!

2. Vásárolj praktikus darabokat!

Olyan dolgokra gondolunk, mint egy elnyűhetetlen farmer, vagy egy klasszikus bőrdzseki. Ezeket szinte bármivel kombinálhatod, nem kell rajta sokat gondolkodni! De ami még jobb: számolj le a mostani ruháiddal, és alakíts ki egy minimál ruhatárat! Alábbi cikkünkből azt is megtudhatod, hogy ez milyen előnyökkel jár!

Olvasd el ezt is!

3. Legyen rendezett a gardróbod!

Tudjuk, könnyű azt mondani... De mégis, ha picivel jobban igyekszel rendet tartani a szekrényedben, akkor jóval átláthatóbb lesz, hogy mik a lehetőségeid aznap reggel. Fontos tipp: ne könyörülj meg a „még egy napra jó lesz” cuccokon, inkább menjen a mosógépbe! Ezzel is csökkentheted az átláthatatlan mennyiséget és a káoszt.

Kép
forrás: europress

4. Tudd, hogy melyik az „adu ász” kedvenced!

Biztos neked is van olyan összeállításod, amiben mindig kényelmesen , felszabadultan érzed magad. Legyen egy-két ilyen szett a tarsolyodban, - és felvehetően a szekrényedben, - hogy ha reggel nem jönne az ihlet, ezeket bármikor magadra kaphasd!

5. Készítsd össze a táskádat!

Ne csak a másnapi reggelidet, ebédedet és a ruhádat készítsd össze előző este! Pakold be a táskádat is, amivel másnap útnak indulsz, főként akkor, ha szereted naponta váltogatni őket! Nincs annál bosszantóbb, mint amikor már késésben vagy, és akkor ébredsz rá, hogy aznap már az új táskádat akartad felkapni! Ilyenkor mindent alaposan átpakolni, úgy, hogy biztosan semmi nem marad ki belőle, ami a másikban megvolt, szinte lehetetlen! Inkább szánj rá időt még előző este, így nem érhetnek váratlan meglepetések!

Te milyen praktikát alkalmazol a reggeli öltözködés lerövidítésére? Oszd meg velünk kommentben!

Egy szuperhős-sorozat, amely kizárólag női rendezőkkel dolgozik? Mi van??

Az alkotók nem csak beszélnek arról, hogy milyen fontos a diverzitás Hollywoodban, hanem tesznek is érte.

Ennyi idősen kell krémet váltani

Néha muszáj lecserélni a bevált krémeket.

A terhességem alatt annyi mindennel riogattak... és elfeledkeztek a legfontosabbról

Egy amerikai blogger írása arról, hogy mi vár _valójában_ egy nőre, amikor anyává válik.

Hálószobák a Föld körül – 10 igéző fotó felülnézetből

55 országban fotózott hálószobákat ez a megszállott dél-afrikai fényképész.

Napi horoszkóp, október 25.: a Kosok lezárnak egy régi ügyet, a Nyilasok komoly kihívással küzdenek

Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, ismét izgalmas dolgokat tartogatnak ugyanis számodra a csillagok!

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Dupla ajándék magadnak: Éva Advent különszám kedvezményes Éva-előfizetéshez! Fizess elő egy évre az Éva magazinra, és mi megajándékozunk egy ÉVA ADVENT különszámmal! Most mindez 40 százalék kedvezménnyel 7645 Ft helyett csak 4590 FT!

Csak 4590 Ft