Légy művész egy napra!

Borítókép: Légy művész egy napra!
Élményfestés és kreatív nap felnőtteknek és gyerekeknek.

Workshop sorozatunk programját úgy alkottuk meg, hogy akiknek a hétköznapokon nem jut ideje a kreatív önmegvalósításra és eddig lehetősége sem volt művészetet tanulni, egy-egy hétvégi délután erejéig át tudják élni az alkotás adta felszabadító flow élményt!

Arra is gondoltunk, hogy bárki jöhessen hozzánk, nem kell előzetes rajzi vagy festészeti előképzettség.

A program során festőművész oktató folyamatos jelenléte és segítsége biztosítja mindenki számára, hogy fejlődjön, és a lehető legteljesebb saját művel térhessen haza. Szükséges viszont lelkesedés és nyitottság, az alkotás igazi alapja.

A téma kiválasztása eredeti, mai, friss. Úgy gondoltuk, hogy nem állunk be a sorba: nem fogunk sokadszorra is más művészek vagy festőóriások képeit másolni. A naplemente, és szép női testek színes, fotórealisztikus témái nem érdekelnek!

A frissesség és a korszerű esztétikum jegyében egyedi utat kerestünk, és a gasztronómia világból merítünk témát! Különleges, sablonoktól mentes műveket alkotunk együtt. Egyszeri program is lehet, de ha velünk tartasz, végigjárjuk az évet hónapról hónapra, mindig más, formailag és tartalmilag új megközelítéssel festünk. Alkalmazkodunk az évszakok adta hangulatokhoz, az időjárás és a természet adta képi témákhoz. Télen teát szürcsölgetünk mellé, tavasszal egy pohár roséval fűszerezzük a hangulatot.

Így miközben fejlődünk, egy teljes olajfestmény sorozat állhat össze otthon a falunkon, vagy akár egyedi, személyes ajándék születhet szeretteinknek.

Technikailag, a festészet királynőjét, az olajfestéket hívjuk segítségül, ezzel is segítve a minőségi alkotás élményét. A képek pedig festővászonra kerülnek.

A készülő művekhez a 2017-ben megjelent és idén nemzetközi dizájndíjat nyert kötetnek, Bezzegh Éva szezonális salátákat bemutató 12 hónap című receptkönyvének képanyagát használjuk “modellként”, melyet Török-Bognár Renáta fotózott

Az élményfestő napokon a felnőttek mellett a gyerekekre is gondoltunk.
Hogy mindenki meg tudja találni a számára legideálisabb programot, felosztottuk a napot 3 részre. Délelőtt egy kreatív foglalkozás keretében a gyerekeket, délután a szülőket gyerekeket együtt, este pedig a felnőtt vendégeinket várjuk!



2018. OKTÓBER 6-AI WORKSHOP PROGRAMJA:

10.00-12.00 - KREATÍVDA GYEREK FOGLALKOZÁS
A gyönyörű képekből inspirálódva, kreatív, újszerű megközelítéssel két órás kézműves foglalkozás, hatalmas rutinnal rendelkező múzeumpedagógus oktató vezetésével. (Gyurmázás, varrás, kollázskészítés vegyes technikával)
5-9 éveseknek ajánlott
Ára: 5000 ft
Az ár tartalmazz a felhasznált anyag költséget és egészséges nasit

13.00-16.00- GYEREK_SZÜLŐ KÖZÖS ÉLMÉNYFESTÉS
Akik egy tartalmas közös programot szeretnének eltölteni együtt.
Egy időben és helyszínen, de saját olajfestményt készíthet felnőtt és gyerek.
8 éves kor felett ajánljuk
Ára: 15000 ft
Az ár tartalmazza 2 résztvevő számára a felhasznált teljes anyag költségét, limonádét és egészséges nasit.

17.00-20.00 ÉLMÉNYFESTÉS FELNŐTTEKNEK
Egy saját olajfestmény készítése profi segítséggel.
Ára: 12 000 ft
Az ár tartalmazza a felhasznált teljes anyag költségét, limonádét és egészséges nasit.
A workshopon megfestendő témát itt az eseménynél és a weboldalunkon is feltüntetjük! www.manzart.hu/workshopok


Helyszín: 1043 Budapest, Árpád út 53. (az árkádsor közepén)
–––> parkolási lehetőség: 1043 Budapest, Munkásotthon u. 8.


Jelentkezni e-mailben lehet. A felnőtt és a szülő-gyermek programokra való jelentkezés esetén a regisztráció 6.000 ft előleg befizetésével válik érvényessé. A fennmaradó összeget a tanfolyam kezdetekor kell kifizetni. A program minimum 6, maximum 14 fő részvételével indul. Nem megfelelő számú jelentkező es