6 nosztalgikus dolog, amit te is csináltál a barátnőiddel gyerekként

nosztalgia,gyerekkor Forrás: Pinterest
Az idő csak úgy repül, ezt pedig az bizonyítja igazán, ha felidézed, milyen más volt az életed általános iskolás korodban. Ennek kapcsán a joy.hu most egy kis időutazásra hív.

Emlékszel még, milyen érzés volt, amikor általános iskolás korodban a nyári szünet tényleg a pihenésről szólt? Amikor az egyetlen dolog, amin bosszankodtál, az a kötelező olvasmány volt, és egyébként végig a barátaiddal, családoddal tölthetted az időt? Már csak ezért is szuper érzés visszaemlékezni arra, milyen klassz is volt az élet a 90-es évek végén, és a 2000-es évek elején! Most egy kis időutazásra invitálunk, az alábbi hat dolgot ugyanis biztosan te is megcsináltad anno a legjobb barátaiddal!

1. Telefonos szívatások

Amikor végre megkaptad az első telefonodat, és lassan az osztálytársaidnak is lett, biztosan volt példa arra, hogy a legjobb barátnőddel megszívattátok a többieket! Különféle vicces szövegekkel hívtátok fel őket (persze a telefonszámot szigorúan elrejtettétek), és azon nevettetek, hogyan reagálnak a poénokra. Persze emiatt valószínűleg téged is megvicceltek párszor!

általános iskola,gyerekkor,nosztalgia
Forrás: Getty Images
A telefonos szívatások nagyon népszerűek voltak akkoriban.
Te is csináltad ezt anno?
Igen, de jó is volt!
Nem, ez nálam kimaradt.

2. Ottalvós gyerekbuli

Kétség kívül az volt a legjobb, amikor a szüleitek végre megengedték, hogy egymásnál aludjatok a sulis legjobb barátnőddel! Ilyenkor aztán ment a játék ezerrel: alsós korotokban takaróból kuckót építettetek, fociztatok, később pedig folyton a zenecsatornákat figyeltétek, hogy ne maradjatok le a kedvenc dalaitokról.

általános iskola,gyerekkor,nosztalgia
Forrás: pinterest
Te is csináltad ezt anno?
Igen, többször is!
Nem, ez valahogy kimaradt.