Újabb szexuális ragadozó kilétére derült fény egy világhírű akciószínész személyében

Borítókép: Újabb szexuális ragadozó kilétére derült fény egy világhírű akciószínész személyében
Már három színésznő állt elő aggasztó történetekkel, és a sztárt korábban is többször perelték szexuális zaklatás miatt.
Az utolsó meghallgatásom Steven Seagallel az ő irodájában zajlott le. Elmondta, milyen fontos, hogy a képernyőn kívül is legyen közöttünk kémia. Ezalatt leültetett és lehúzta a bőrnadrágja cipzárját. Kirohantam és felhívtam az ügynökömet, aki amúgy nő volt, és szenvtelenül válaszolta: „nem tudtam, hogy az eseted-e".
Forrás: Pinterest
Portia De Rossi

Ezt a történetet Portia de Rossi színésznő (Ally McBeal, Botrány) mesélte el szerdán a Twitteren, és nemcsak arra világít rá, hogy milyen hidegvérrel vállalnak cinkosságot az ügynökök a sztárokkal, csak azért, mert híresek, szembemenve a saját klienseik érdekeivel, hanem arra is, hogy mennyire nyílt titok volt eddig Hollywoodban, hogy bizonyos, előnyös pozícióban levő férfiak következmények nélkül követhettek el szexuális zaklatást.

Forrás: Pinterest
Julianna Margulies A férjem védelmében című sorozatban.

A múlt héten Julianna Margulies színésznő (A férjem védelmében, Vészhelyzet) idézte fel riasztó élményét Seagallel. Margulies, ahogyan most egy rádióinterjúban visszaemlékszik rá, 23 éves volt, amikor egy castingügynök rábeszélte, hogy menjen fel Seagal lakására késő este, hogy összeolvassanak egy jelenetet.

Először is gondoskodott róla, hogy lássam a pisztolyát; még soha nem láttam fegyvert élőben. Végül egy karcolás nélkül távoztam, bár küzdenem kellett érte
mondta Margulies.
Forrás: Twitter
Lisa Guerrero

Margulies arról is beszámolt, hogy Seagal kódolt nyelvezetet használt. Mindig úgy kezdődött, hogy ‘gyógyító vagyok, hadd masszírozzalak meg’ - mondta el.

Múlt hónapban pedig Lisa Guerrero színésznő mesélte el a Newsweeknek: úgy kellett rábeszélni, hogy négyszemközt vegyen részt egy meghallgatáson Steven Seagallel a színész otthonában, a Fire Down Below**** című 1997-es film kapcsán.

Seagal egy szál selyemköntösben nyitott ajtót, és később azt mondta neki, hogy még ugyanaznap vissza kell jönnie egy másik privát meghallgatásra, ha meg akarja kapni a női főszerepet. Guerrero erre elállt az ajánlattól, és a szerepet nem is ő kapta meg.

Forrás: Getty Images
Steven Seagal 2014-ben

Jaj de nyomasztó... Nézegessünk inkább sorozatokat a régi (és a nem is olyan régi) időkből!