Ezért nem ülhetett Meghan Markle és Harry herceg egymás mellé az egyik első közös nyilvános szereplésükön

Borítókép: Ezért nem ülhetett Meghan Markle és Harry herceg egymás mellé az egyik első közös nyilvános szereplésükön Forrás: Instagram
Gyakorlatilag először jelent meg együtt a nyilvánosság előtt Harry herceg és barátnője, Meghan Markle színésznő. Az esemény, amelyen minderre sor kerülhetett, csaknem egy évvel azután történt, hogy fény derült a kapcsolatukra, s ez az Invictus játékok volt Torontóban, amelyet Harry alapított 2014-ben, ami egy paralimpia-jellegű sportverseny a különböző hadseregekben megsérült veteránoknak.

Meghan és Harry korábban már felbukkantak együtt egy lovaspólón, és a színésznő állítólag megjelent Pippa Middleton esküvőjén is. Ám ez volt az első közös megjelenésük hivatalos rendezvényen. Azonban ezt is beárnyékolta a protokoll, amely nem engedte, hogy egymás mellé üljenek a lelátón. Harry elöl ült Melania Trump, az Egyesült Államok first lady-je mellett,

Forrás: Getty Images

míg Meghan Markle néhány sorral odébb foglalt helyet egy barátjával, Markus Andersonnal. A színésznőnek láthatóan nem szegte kedvét a dolog; végig hangosan szurkolt és állva tapsolt az összes többi nézővel együtt.

Forrás: Getty Images
Állítólag Markus Anderson üzletember mutatta be Meghan Markle-nek Harry herceget.

A páholyban amúgy Justin Trudeau kanadai miniszterelnök is jelen volt a feleségével együtt.

Forrás: Getty Images

Harry egyébként korábban hivatalos találkozókon vett részt, többek közt Melaniával, illetve Justin Trudeau-val is, aki ezúttal is vicces zoknit viselt.

Forrás: Getty Images

Torontó eddig is gyakori színhelye volt a pár találkozásainak, mivel Markle évek óta itt forgatja tévésorozatát, a Briliáns elméket. Idén a húsvéti hétvégét is itt töltötték.

Harry és Meghan kapcsolata a távolság és a médiafigyelem ellenére egyre mélyülni látszik: nemrég együtt tettek látogatást II. Erzsébet királynő skóciai kastélyában, de arról a hevesen érdeklődő sajtó nem kapott megerősítést, hogy a herceg be is mutatta-e barátnőjét a királynőnek, ami köztudottan az eljegyzés előszobája lenne, ha megtörtént volna.

Markle néhány héttel ezelőtt nyíltan beszélt kapcsolatáról a Vanity Fairnek, itt olvashatod el, milyen cuki dolgokat mondott.

Nézd meg ezt a korábbi galériát is Meghan és Harry vakációjáról!