Vilmos, Katalin és Harry szakadó esőben emlékeztek Diana hercegnőre halálának 20. évfordulóján – fotók!

Borítókép: Vilmos, Katalin és Harry szakadó esőben emlékeztek Diana hercegnőre halálának 20. évfordulóján – fotók! Forrás: Getty Images
A hercegnő 1997. augusztus 31-én lett tragikus baleset áldozatává Párizsban.

Vilmos herceg, Katalin hercegné és Harry herceg megemlékező sétát tettek szerdán, Diana hercegnő tragikus halálának 20. évfordulóját megelőző napon a Kensington palota lélegzetelállító kertjében.

Mint korábban megírtuk, a parkot a tragikus esemény évfordulója alkalmából alakították át emlékkertté úgy, hogy csupa fehér virágot ültettek el benne. Diana egy autóbalesetben hunyt el 1997. augusztus 31-én akkori partnerével, Dodi Fayeddel és a sofőrrel, Henri Paullal együtt; csak a testőre élte túl a tragédiát.

Forrás: Getty Images
Diana és fiai egy vidámparkban

A kertben a királyi család illusztris tagjai találkoztak azon ügyek képviselőivel, amelyeket Diana szenvedélyesen támogatott – köztük volt két kórház, valamint a National AIDS Trust, a Lepramisszió, az Angol Nemzeti Balett és a Centrepoint nevű, hajléktalanokat segítő jótékonysági szervezet.

Forrás: Getty Images

A hűséges alattvalók virágokat és kedves üzeneteket is elhelyeztek a Kensington-palota kapujánál.

Nézzétek meg a fotókat a megemlékezésről, amely szakadó esőben zajlott le – Angliában nem túl szokatlan módon persze (fotók: Getty Images):