Az értelmetlen, idejétmúlt törvények arra valók, hogy megszegjük őket – 14 hajmeresztően szatirikus fotó

Az értelmetlen, idejétmúlt törvények arra valók, hogy megszegjük őket – 14 hajmeresztően szatirikus fotó

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A jog malmai lassan őrölnek, ezért könnyen előfordulhat, hogy még mindig életben vannak olyan törvények, amelyeknek már semmi, de semmi értelme nincs.

Erre igyekszik felhívni a figyelmet Olivia Locher fotóművész, aki az elmúlt néhány évét azzal töltötte, hogy az Amerika néhány államában még fellelhető teljesen fölösleges törvényekhez készített illusztrációkat.

Olvasd el ezt is!

Tudtátok például, hogy Delaware államban illegális „derékhoz simuló” nadrágot hordani? És hogy Alabamában tilos elrejteni a fagylaltos tölcsért a farzsebünkben? Nos, ezekről a meglehetősen nevetséges jogszabályokról szólnak Olivia szatirikus fotókompozíciói – nézzétek a galériát:

Nézd meg a galériánkat> 14 kép
Az értelmetlen, idejét múlt törvények arra valók, hogy megszegjük őket – 14 hajmeresztően szatirikus fotó

mymodernmet.com

Ezért nem ülhetett Meghan Markle és Harry herceg egymás mellé az egyik első közös szereplésükön a nyilvánosság előtt

Gyakorlatilag jelent meg együtt a nyilvánosság előtt Harry herceg és barátnője, Meghan Markle színésznő. Az esemény, amelyen minderre sor kerülhetett csaknem egy évvel azután, hogy fény derült a kapcsolatukra, az Invictus játékok volt Torontóban, amelyet Harry alapított 2014-ben és amely egy paralimpia jellegű sportverseny különböző hadseregekben megsérült veteránoknak.

A nap tippje: telefontisztító gép, mert a mobilod koszosabb, mint a vécéd, csak hogy tudd

A telefon a legkevésbé higiénikus tárgy körülöttünk, mert nemcsak állandóan a kezünk ügyében van, hanem az akkumulátorának köszönhetően melegebb hőmérsékletű is, mint mondjuk a slusszkulcsunk, tehát könnyebben tenyésznek rajta a baktériumok.

Kövess minket

Spórolj ősszel is!

Csak 1185 Ft