Sinéad O'Connor megint könnyek között üzent ebben a nyugtalanító videóban

Borítókép: Sinéad O'Connor megint könnyek között üzent ebben a nyugtalanító videóban Forrás: Getty Images
Azóta az énekesnő már mindenkit megnyugtatott, hogy jól van.

Sinéad O'Connor ismét aggasztó videót tett közzé a múlt héten a Facebookon; arról beszél benne, hogy a családja elhanyagolja és nem törődik vele. Azt is elmondja, hogy mentális problémákkal küzd.

A mentális betegségekben szenvedő emberek a legsebezhetőbbek a Földön. Vigyáznotok kell ránk. Mi nem olyanok vagyunk, mint bárki más. Mi is megteszünk minden tőlünk telhetőt, épp úgy, mint bárki más
hallható a zaklatott vallomás a videóban.

Később úgy folytatja, azért készítette a videót, hogy az emberek lássák, milyen is ez az állapot.

Szerencsére pár nappal később üzenet jelent meg a Facebookján az ő kérésére arról, hogy Sinéad „biztonságban van, nem akar öngyilkos lenni. Szeretet veszi körül és a legjobb ápolásban részesül”.

A Nothing Compares 2 U énekesnője, aki a 80-as évek vége óta aktív (utoljára 2014-ben adott ki lemezt) már 2015-ben is kommunikálta a követőivel, hogy bajban van. Az 50 éves O'Connorról ekkor olyan poszt jelent meg a Facebook-oldalán, amelyből kiderül, hogy az énekesnő túlgyógyszerezte magát. Milliók aggódtak miatta, de később hivatalos közlemény látott napvilágot arról, hogy Sinéad orvosi felügyelet alatt áll Dublinban.

Bajban vagy? Ide kattints.

És még: fotók a szorongásról ...