A világ legjobb nagypapája! Károly herceg úgy olvas fel a Harry Potterből, hogy utánozza a szereplők hangját

Borítókép: A világ legjobb nagypapája! Károly herceg úgy olvas fel a Harry Potterből, hogy utánozza a szereplők hangját Forrás: Clarence House / Mario Testino
Ezt felesége, Kamilla cornwalli hercegné pletykálta el a sajtónak, miközben úgy mellesleg a 70. születésnapját ünnepelte.

Károly herceg a világ egyik kedvenc nagypapája; ráadásul remek színészi képességekkel is rendelkezik felesége, Kamilla szerint. A hercegné elmesélte a Daily Mailnek, hogy milyen nagyszerűen szórakoztatja az ő 7-9 éves unokáit, amikor meglátogatják őket Skóciában:

Harry Pottert olvas fel nekik. És mindenkinek utánozza a hangját, ebben remek tehetsége van. Én nem vagyok olyan jó ebben. Megpróbálkoztam ezzel a hangutánzással, de nem az erősségem a színjátszás. De ő leül melléjük és… az ember azt hinné, hogy [a gyerekek] összevissza fészkelődnek az ágyban, de csak ülnek ott megbabonázva... Kifejezetten jól bánik a gyerekekkel, imádják
áradozik a férjéről Kamilla.

A hercegné július 17-én ünnepelte 70. születésnapját, és ebből az alkalomból hivatalos fotót is készített a trónörökös házaspárról Mario Testino sztár-divatfotós:

Kamillának öt unokája van; első férjével, Andrew Parker-Bowles-szal két gyereket neveltek fel: Tom (42) gasztroújságíró, feleségével, Sarával két gyerekük született, Lola és Freddy, míg Laura (39) művészeti kurátor, aki férjével három gyereket nevel: Elizát (most 9), aki koszorúslány volt Katalin és Vilmos esküvőjén, és az ikreket, Gust és Louist (7 évesek).

Nézegess nemrég készült fotókat Sarolta hercegnőről és György hercegről: