Házasság ez egyáltalán? 9 árulkodó pillanat Melania és Donald Trump testbeszédéből

Borítókép: Házasság ez egyáltalán? 9 árulkodó pillanat Melania és Donald Trump testbeszédéből Forrás: Getty Images
Véletlenek sorozata? Vagy így akar üzenni Melania a világnak? De pontosan mit?

Napok óta azon csámcsog a világ, hogy Melania Trump nem hajlandó megfogni férje kezét a külföldi nyilvános szerepléseiken. Az elmúlt napokban az elnöki házaspár Szaúd-Arábiában, Izraelben, majd Olaszországban járt, és körútjuk során több felvétel is készült a témában. Ez az egyik:

Melania csak egy tárgy az elnök szemében. Nyomát sem látom bármilyen melegségnek vagy szeretetnek a kapcsolatukban
mondta egy testelemző szakértő a mic.com-nak.

A pletyka, miszerint nem szeretik egymást, sőt, csak érdekházasság az övék, nem új: amióta Donald Trump elkezdett komoly esélyesként szerepelni az amerikai elnökválasztási kampányban, profi és amatőr pszichológusok, testbeszéd-elemzők milliói lesik árgus szemekkel, mi folyik közte és harmadik felesége, Melania között. Nyilván nem könnyű helyzet ez az elnöki házaspárnak: folyamatos találgatások kereszttüzében élnek, és a dolgukat az sem könnyíti meg, hogy Barack és Michelle Obamát látványosan nagyon közeli, intim, szeretetteli viszony fűzi össze.

Most végigvettük a legemlékezetesebb pillanatokat, amikor Donald és Melania kapcsolatából mintha teljesen hiányzott volna a kémia. Talán sosem fogjuk megtudni, mi az igazság... akárhogyan is, beszéljenek a képek és a gifek: