Hogy mi van?? Holtan találta 26 éves unokatestvérét az akciófilm-színésznő

Borítókép: Hogy mi van?? Holtan találta 26 éves unokatestvérét az akciófilm-színésznő Forrás: Getty Images
A fiatal rokon a színésznőnek dolgozott, ezért volt a házában.

Holtan találta a múlt héten 26 éves unokatestvérét Rosario Dawson, amikor hazatért Venice Beach-i otthonába.

Vaneza Ines Vasquez eszméletlenül feküdt a földszinten. A színésznő azonnal hívta a mentőket, akik megpróbálták újraéleszteni. Vasquezt a helyi kórházban nyilvánították halottnak.

A 26 éves Vaneza a TMZ szerint az utóbbi időben a színésznő alkalmazásában állt, s többször panaszkodott migrénre és magas vérnyomásra. Egy első körös boncolási jelentés természetes halált állapított meg, de még várni kell a toxikológiai jelentésre. A bulvárlap saját forrásaira hivatkozva azt állítja, hogy Vanezának nem volt drogos múltja.

Forrás: Getty Images
Rosario Dawson

A család egyelőre nem adott ki hivatalos jelentést az ügyben, csak egy Facebook-poszt jelent meg az elhunyt édesanyjától.

Egy fotót is közöltek a gyászoló családról, amelynek tagjai egy takaróba burkolózva emlékeznek Vanezára a lány kedvenc helyén.

This is when Danny broke down and Yoselynn held him. Then several of us walked over to huddle. I threw the blanket over...

Posted by Lisa Centeno on Monday, May 15, 2017

A most 38 éves Rosario Dawsont leggyakrabban akciófilmekben láthattuk eddig: feltűnt olyan franchise-okban, mint a Sin City, a Grindhouse: Halálbiztos vagy a Marvel szuperhősképregényekből készült Netflix-tévésorozatok – Daredevil, Jessica Jones és így tovább –, amelyekben ugyanazt a karaktert, Claire Temple nővért alakítja.