Ő sem úszta meg: most Ashley Grahamről derült ki, hogy gyerekként molesztálták

Borítókép: Ő sem úszta meg: most Ashley Grahamről derült ki, hogy gyerekként molesztálták Forrás: Getty Images
Új könyvében azt is elmeséli, mennyit kellett küzdenie magával és a környezetével, mielőtt a világ legismertebb plus size modellje vált volna belőle.

Valószínűleg kevés nehezebb dolog van annál, mint felvállalni, hogy szexuális zaklatás áldozata volt az ember. A sztárokkal is így van ez; akármilyen szépek és szerencsések, mégis sokan szörnyű titkokat hordoznak magukkal, és ezekről nyíltan beszélni valódi hőstett. Mégis egyre több híresség vállalja fel, hogy zaklatták, már csak azért is, hogy a névtelen áldozatok milliói ne érezzék egyedül magukat, ne hibáztassák magukat vagy egyáltalán felismerjék, hogy mi történt velük. Az utóbbi időben többek közt Christina Aguilera, Lady Gaga, Jane Fonda mondta el, hogy zaklatták őket, de a férfi sztárok között is egyre többen beszélnek arról, hogy áldozatok voltak, például Dax Shepard is tavaly állt ki először a történetével.

Legutóbb a plus size szupermodellről, Ashley Grahamről derült ki, hogy szexuális zaklatás áldozata volt gyerekként; mint egy most megjelent önéletrajzi könyvében elmeséli, 10 évesen egy családi ismerős kényszerítette arra, hogy érintse meg a péniszét.

Az eset számos kérdést hagyott nyitva bennem
idézi fel a modell a könyvben.

Ashley Graham, aki a plus size modellek között – és így a 42+-os ruhaméretet viselők között is – igazi úttörőnek számít, azt is elmeséli a könyvében, hogy mennyit küzdött az alakjával, hány és hány modellügynökség utasította vissza, mielőtt átütő sikereket aratott volna, például a Sports Illustrated fürdőruhás különszámának címlapján.

A könyvből az is kiderül, hogy Ashley-nek érzelmi erőszakot kellett elszenvednie apjától. Amikor elpanaszolta a szüleinek, hogy a Ford Modelsnél (a világ talán legnagyobb presztízsű modellügynökségénél) azt mondták neki, hogy „meg kéne erősödnie”, apja minden együttérzés nélkül annyit mondott, hogy „fogyjon le”.

Ashley-nek nem volt több szerencséje a férfiakkal sem.

A pasijaim sorra szakítottak velem, mert attól tartottak, hogy később nagyon el fogok hízni
emlékszik vissza a modell, aki 2010 óta él együtt mostani férjével.