„Felfordul a gyomrom” – kommentálta Michael Jackson lánya, amikor megtudta, ki alakítja az apját egy tévés vígjátékban

„Felfordul a gyomrom” – kommentálta Michael Jackson lánya, amikor megtudta, ki alakítja az apját egy tévés vígjátékban
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A 18 éves Paris Jackson kiakadt az új paródiafilmen.

„Michael Jackson, Liz Taylor és Marlon Brando ülnek egy autóban” – egy vicc is kezdődhetne így, de jelen esetben egy tévés vígjátékról van szó, amelynek készítői megpróbálják elképzelni, mi történt volna, ha a három legenda 2001. szeptember 11-e után nem tud felszállni a repülőre, mert nem indulnak a járatok, ezért kénytelenek egy közös kocsiba ülve útnak indulni. Íme az Urban Myths előzetese:

A paródiaskiccben Michael Jacksont a jól ismert brit színész, Joseph Fiennes alakítja, Elizabeth Taylort Stockard Channing (Az elnök emberei), Marlon Brandót pedig Brian Cox.

Kép

Úgy tűnik, Michael Jackson családtagjai, élükön lányával, a 18 éves Paris Jacksonnal, sértőnek találják az Urban Myths castingját, elsősorban azért, merthogy a „gyökereire oly büszke” énekes szerepére egy fehér bőrű színészt válogattak be. Paris egy sor tweetben kelt ki magából:

„Annyira sértőnek találom és biztos vagyok benne, hogy sokan mások is, felfordul a gyomrom” – írta tehát Paris, hozzátéve, hogy

külön feldühít, hogy szántszándékkal sértették meg nem csak apám, hanem keresztanyám, Liz emlékét is

egy későbbi tweetben pedig hozzátette, hogy „apám számtalan alkalommal nyilvánvalóvá tette, milyen büszke a gyökereire. Ő sosem akarta volna ezt.”

Joseph Fiennes
forrás: Europress
Joseph Fiennes

Joseph Fiennest korábban is megkérdezték, miért vállalta el Jacko szerepét. Azt válaszolta többek között: „A fantázia világában játszom most, és a fantáziának nem lehetnek szabályai.”

Michael Jackson bőrszínének változásait másfél évtizeden át találgatások övezték; ő maga azt mondta, hogy egy vitiligo nevű bőrbetegségben szenved.


Szerintetek is sértő? Ti mit gondoltok?

Itt az Éva magazin szeptemberi száma Kölyök melléklettel és kedvezményes kuponokkal

Keresd az újságárusoknál az Éva magazin szeptemberi számát – Kölyök melléklettel és az iskolakezdéshez nélkülözhetetlen kedvezményes kuponokkal!

Elborított a stressz? Itt egy 5 perces légzéstechnikai gyakorlat, amitől azonnal helyükre kerülnek a dolgok

Lélegezni mindenki tud, de természetesen ezt a képességünket is lehet tökéletesíteni. Most éppen a relaxált létállapot a cél.

Találd ki ezt a 7 hírességet a háziállatukról!

Na, vajon melyik kis szőrgombóc kié?

Jessica Biel úgy néz ki az új tévésorozatában, mint a mosott kaki

Egy fiatal anyát játszik benne, aki erőszakos cselekményre vetemedik. Eléggé sokkoló fotók készültek róla, nézd meg őket te is!

Ezért döntött rekordot Obama tweetje a nemrégi amerikai erőszakcselekményekről

A volt amerikai elnök egy egyszerű Nelson Mandela-idézettel reagált, nem is említette a charlottesville-i incidenst és mégis mindenki értette.

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Éva 1 éves előfizetés (10 lapszám) - Sulinap akció

Csak 3475 Ft