„Felfordul a gyomrom” – kommentálta Michael Jackson lánya, amikor megtudta, ki alakítja az apját egy tévés vígjátékban

„Felfordul a gyomrom” – kommentálta Michael Jackson lánya, amikor megtudta, ki alakítja az apját egy tévés vígjátékban
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A 18 éves Paris Jackson kiakadt az új paródiafilmen.

„Michael Jackson, Liz Taylor és Marlon Brando ülnek egy autóban” – egy vicc is kezdődhetne így, de jelen esetben egy tévés vígjátékról van szó, amelynek készítői megpróbálják elképzelni, mi történt volna, ha a három legenda 2001. szeptember 11-e után nem tud felszállni a repülőre, mert nem indulnak a járatok, ezért kénytelenek egy közös kocsiba ülve útnak indulni. Íme az Urban Myths előzetese:

A paródiaskiccben Michael Jacksont a jól ismert brit színész, Joseph Fiennes alakítja, Elizabeth Taylort Stockard Channing (Az elnök emberei), Marlon Brandót pedig Brian Cox.

Kép

Úgy tűnik, Michael Jackson családtagjai, élükön lányával, a 18 éves Paris Jacksonnal, sértőnek találják az Urban Myths castingját, elsősorban azért, merthogy a „gyökereire oly büszke” énekes szerepére egy fehér bőrű színészt válogattak be. Paris egy sor tweetben kelt ki magából:

„Annyira sértőnek találom és biztos vagyok benne, hogy sokan mások is, felfordul a gyomrom” – írta tehát Paris, hozzátéve, hogy

külön feldühít, hogy szántszándékkal sértették meg nem csak apám, hanem keresztanyám, Liz emlékét is

egy későbbi tweetben pedig hozzátette, hogy „apám számtalan alkalommal nyilvánvalóvá tette, milyen büszke a gyökereire. Ő sosem akarta volna ezt.”

Joseph Fiennes
forrás: Europress
Joseph Fiennes

Joseph Fiennest korábban is megkérdezték, miért vállalta el Jacko szerepét. Azt válaszolta többek között: „A fantázia világában játszom most, és a fantáziának nem lehetnek szabályai.”

Michael Jackson bőrszínének változásait másfél évtizeden át találgatások övezték; ő maga azt mondta, hogy egy vitiligo nevű bőrbetegségben szenved.


Szerintetek is sértő? Ti mit gondoltok?

Ettől tüsszögsz ősztől tavaszig a szakértő szerint

Ősszel sem lélegzünk be jobb levegőt, mint például a pollenidőszak kellős közepén. Hogy miért?

Már most kivagdostam mindet: ezek lesznek a leghasznosabb háztartásitermék-kuponok a Joy-napokon

Minden alkalommal összeválogatom a füzetből az általam kedvelt háztartásicikk-kuponokat és feltankolom a szekrényt tisztítószerekkel, mosáshoz szükséges holmikkal. És ti?

Számok, tények: 10 érdekes adat a transzneműségről

Avagy itt tartunk a transz emberek elfogadottsága tekintetében 2017-ben.

Pásztory Dóra: A tűzpiros körömlakk dicsérete

A kétszeres paralimpiai bajnok most arról beszél, hogy azon a kézen fontos csak igazán a manikűr, amelyen nincs meg feltétlenül mind az öt ujj. Részlet a novemberi Éva magazinban megjelent írásból.

Így téliesítsd a kertedet: 8 tipp

Muszáj egy kicsit előkészíteni a kertet a télre, hiszen annyit dolgoztál vele egész évben, annyi energiát fektettél bele, nem hagyhatod a következő néhány hónapra parlagon....

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft