Angelina Jolie és Brad Pitt közös platformon válnak tovább

Borítókép: Angelina Jolie és Brad Pitt közös platformon válnak tovább
Az exek elhatározták: nem engedik, hogy a válási procedúra még jobban elmérgesedjen.

Angelina Jolie és Brad Pitt közös közleményben kötelezték el magukat amellett, hogy együtt, egy privát fórumon bonyolítják le a válásuk hátralevő részét.

A közleményt alig pár nappal azután adták ki, hogy Angelina Jolie ügyvédjei azzal vádolták Brad Pittet, hogy megpróbálta titkosíttatni a válási dokumentumokat, mert „meg van rémülve”, hogy kiderül: tényleg bántotta a közös gyerekeket. Ezt pedig Brad Pitt bírósági kérelme előzte meg még karácsony előtt, amelyben gyakorlatilag azzal vádolta a színésznőt, hogy nem védi meg kellőképpen a gyerekeket a nyilvánosság elől.

Az is kiderül a közleményből, hogy zárt bírósági eseményen folytatódik a válóper és a dokumentumok privát kézben maradnak.

A házaspár gyerekei — Maddox (15), Pax (13), Zahara (11), Shiloh (10) és az ikrek, Knox és Vivienne (8) — továbbra is ideiglenesen vannak elhelyezve Jolie-nál és Pitt felügyelet mellett láthatja őket.

Pitt ellen még ősszel FBI-nyomozás indult kiderítendő, hogy valóban bántotta-e a legidősebb gyereket, Maddoxot, és végül a színészt tisztázták a vádak alól.