A kávézóban nem lehet? Oké, akkor az Instagramon szoptat a Victoria's Secret modell

A kávézóban nem lehet? Oké, akkor az Instagramon szoptat a Victoria's Secret modell
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

F

Felháborodott Instagram-posztban kelt ki a modell a nyilvános szoptatás körüli kettős mérce ellen.

Candice Swanepoel dél-afrikai szupermodellnek és vőlegényének, Hermann Nicoli brazil modellnek októberben jött világra kisfiuk, Anacã. Most Candice kifejtette, mennyire elege van abból, hogy a megszégyenítik, ha nyilvános helyen szeretne enni adni neki, miközben a topless fotói szexinek számítanak. Ezt írja Candice:

„Számtalan nőt szégyenítenek meg, mert nyilvános helyen szoptat, sokszor még ki is tessékelik őket. Engem is hoztak már olyan helyzetbe, amikor szükségét éreztem, hogy takargassam magam és szégyenlős legyek, amiért nyilvános helyen etetem meg a kisbabámat. A topless magazinfotókat, amelyek a művészet jegyében készültek, valahogy nem ilyen vélemények övezik.

A világ érzéketlenné vált a mell szexualizációja és a tévéből áramló erőszak iránt. Mit változtat meg a szoptatás? A szoptatás nem szexuális tett, hanem természetes dolog. Akik helytelennek tartják a nyilvános helyen történő szoptatást, azokat fel kellene világosítani arról, milyen jótékony hatásai vannak a szoptatásnak anyára és gyermekére nézve, és így a társadalom egészére is.”

Kép
forrás: Instagram

Az Instagram köztudottan tiltja a mellbimbó mutogatását, ezért Candice ravaszul olyan szoptatós fotót tett ki, amin pont nem látszik a kényes terület.

Az Instagram szigora ellen is tiltakoztak egyébként már sokan, #FreeTheNipple hashtaggel. A mellbimbómutogatás tiltása azért is jelent kettős mércét, mert a férfiak ugyebár pózolhatnak meztelen felsőtesttel.

Már most kivagdostam mindet: ezek lesznek a leghasznosabb háztartási termék kuponok a Joy-napokon

Minden alkalommal összeválogatom a füzetből az általam kedvelt háztartási cikk kuponokat és feltankolom a szekrényt tisztítószerekkel, mosáshoz szükséges holmikkal. És ti?

Számok, tények: 10 érdekes adat a transzneműségről

Avagy itt tartunk a transz emberek elfogadottsága tekintetében 2017-ben.

Pásztory Dóra: A tűzpiros körömlakk dicsérete

A kétszeres paralimpiai bajnok most arról beszél, hogy azon a kézen fontos csak igazán a manikűr, amelyen nincs meg feltétlenül mind az öt ujj. Részlet a novemberi Éva magazinban megjelent írásból.

Így téliesítsd a kertedet: 8 tipp

Muszáj egy kicsit előkészíteni a kertet a télre, hiszen annyit dolgoztál vele egész évben, annyi energiát fektettél bele, nem hagyhatod a következő néhány hónapra parlagon....

Durva: minél több feldolgozott ételt eszel, annál több műanyag és üveg kerül a szervezetedbe

Persze eléggé nyilvánvaló, hogyan kell felvenni a harcot a szennyezett ételekkel szemben... Nézd meg a videót!

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft