Rihanna és Harry herceg HIV-vizsgálatnak vetették alá magukat Barbadoson – nézd meg a videót és a fotókat

Borítókép: Rihanna és Harry herceg HIV-vizsgálatnak vetették alá magukat Barbadoson – nézd meg a videót és a fotókat Forrás: Europress
A napokban ünnepelték Barbados függetlenségének 50. évfordulóját, és a ceremóniákon sztárvendégként vett részt a karibi szigetország leghíresebb szülöttje, Rihanna, valamint a brit királyi család képviseletében Harry herceg.

A herceg két hetet töltött a karibi térségben, hivatalos látogatáson, és életében először találkozott Rihannával Barbados fővárosában, Bridgetownban. December 1-jén, az AIDS világnapján mindketten a kamerák előtt vetették alá magukat HIV-tesztnek a helyi HIV/AIDS Bizottság szervezésésben, ezzel felhívva a figyelmet arra, hogy mindenkinek rendszeresen el kell végeztetnie a HIV-tesztet akkor is, ha egyébként minden biztonsági óvintézkedést megtesz.. Az eseményről videó is készült, amelyet maga a Kensington-palota tett közzé a Twitteren:

Harry barátnője, Meghan Markle amerikai színésznő természetesen nem volt jelen az eseményen; az első közös fotók még váratnak magukra. Annyi baj legyen; nézegessetek még több fotót Rihanna és Harry herceg barbadosi napjairól!

fotók: Europress