Újabb ijesztő részletek Amber Heard és Johnny Depp házasságáról

Borítókép: Újabb ijesztő részletek Amber Heard és Johnny Depp házasságáról
Amber szerint a színész végig erőszakos volt vele, de Johnny mellett kiállt volt élettársa és lánya.

Korábbi cikkünk megjelenése óta újabb részletekre derült fény Amber Heard és Johnny Depp házasságát illetően. Többek között ez történt az elmúlt hétvégén:

  • Amber Heard távoltartási végzést kért és kapott egy Los Angeles-i bíróságtól, amelynek értelmében Johnny Depp nem mehet hozzá 100 yardnál (kb 90 méter) közelebb.
  • Amber sorozatos erőszakos cselekedetekkel vádolja Johnnyt; a bíróságnak benyújtott indoklásában azt állítja, hogy a férje házasságuk során mindvégig rendszeresen bántalmazta, többnyire alkohol és drog befolyása alatt. Ezt a képet csatolta beadványához, amely állítása szerint azután készült, hogy Johnny Depp május 21-én, szombaton hozzávágott egy iPhone-t:
  • Johnny Depp mellett kiállt volt felesége, Lori Anne Allison, illetve volt élettársa, Vanessa Paradis. Utóbbi egy kézzel írt levelében ezt írja: „Johnny Depp két gyerekem apja, egy érzékeny, szerető ember, és teljes szívemmel meg vagyok győződve arról, hogy ezek a közelmúltbeli vádak csak rágalmak. Azokban az években, amikor ismertem Johnnyt, egyszer sem volt erőszakos velem, és ezek az állítások egyáltalán nem vallanak arra a férfira, akivel 14 csodálatos évet éltem le.”
  • Johnny Depp lánya, Lily-Rose is megvédte az apját; „csodálatos apá”-nak nevezte.
  • Ezzel szemben a házaspár szomszédja és Amber barátnője tanúvallomást tett a bíróságon, amelyben megerősítette Amber szavait. Azt mondta, szemtanúja volt egy esetnek, amikor Johnny Depp üvöltözött a feleségével, majd amikor közbe akart lépni, vele is, ezután pedig egy borosüveggel mindent szétvert a lakásában, ami az újtába került, majd távozott.
Forrás: Europress
Johnny Depp és Vanessa Paradis 2006-ban.

Johnny Depp ügyvédje szerint Amber Heard csak a pénz miatt találta ki a fenti vádakat. Maga a színész nem kívánt érdemben reagálni „a félrevezető pletykákra és hazugságokra” a házasság rövidségére és édesanyja nemrégi elvesztésére való tekintettel.