Egy autista lány interjút készít Channing Tatummal

Egy autista lány interjút készít Channing Tatummal

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

C

Carly és Channing egyaránt nagyon élvezik a helyzetet. Nézd meg a videót!

A 21 éves Carly Fleischmann autizmussal él és nem tud beszélni. Számítógépen keresztül kommunikál mindenkivel, amelybe egy ujjal pötyög.

Carly talkshow-műsorvezető szeretne lenni, és első interjúalanyának nem kisebb személyiséget választott, mint Channing Tatum színészt.Nézzétek meg a videót, amelyen Channing totál őszinte és frappáns válaszokat ad a legzavarbaejtőbb kérdésekre is!

Ilyenek hangzanak el az interjúban:

Carly: Járnál egy 21 éves autizmussal élő emberrel?

Channing: Aha, feltéve, ha engedélyt kapok a feleségemtől.

Carly: Az ügyvédeim épp most készítik előa válási papírokat.

Channing (nagyon röhög).

(...)

Carly: Azt mondják, gyerekként gyakran ellógtál otthonról. Én tökéletes hölgyként élek otthon. Sosem rendeztem bulit a szüleim tudta nélkül. Sosem mentem el hazulrólúgy, hogy nem szóltam nekik. El sem tudod képzelni, milyen izgatott voltam, amikor megtudtam ezt rólad! (...) Elkövettél valamit? Tetten értek valaha?

Channing: Hálistennekmég élek. Sosem kaptak el. Olyan környéken éltünk, ahol sok erdőség volt a közelben. Gyakran kilógtunk éjszaka, berohantunk az erdőbe, rábukkantunk egy-egy építkezésre és akkor ott vandálkodtunk. Visszatekintve elég bénák voltunk.

Carly: Ma Hollywood egyik legvonzóbb szívtiprójának tartanak. Nehéz dolog jól kinézni? A karriered elején úgy érezted, komolyan vesznek az emberek, amikor egy szerepre jelentkeztél?

Channing: Az a nehéz ebben, hogy elhiggyem, hogy egyáltalán bárki komolyan vesz. Szerencsés vagyok. A szüleim mindketten jól néznek ki.

Carly: Nem szeretnék sekélyesnek látszani, de igazából az vagyok. Szóval LOL, fel kell tennem ezt a kérdést. Tudom, hogy régen sztriptíztáncos voltál. Hány lányt vittél haza éjszakánként?

Channing (zavartan nevet): Egy éjszaka hányat? Voltak sikeresebb éjszakáim...

Carly: Ha a lányod ma képes lenne randizni, melyik színészt tiltanád el tőle és miért? Azért kérdezem, mert tudni szeretném, kitől tartsam távol magam Hollywoodban...

Kép

Channing: Erre nagyon nehéz válaszolni. Azta. Nem tudom. Mindegyiket. Egyikkel sem engedném randizni. De csak azért, mert nagyon nagy köztük a korkülönbség. Abszurd lenne. Ő még csak 3 éves. Ez a legkorrektebb válasz, amit adhatok, hogy elkerüljem a konfliktust a barátaimmal.

Carly: Ha lenne egy varázspálcám vagy egy Warner Bros. fejes a szállodai szobám gardróbjába zárva, melyik élő színésszel játszanál együtt?

Channing: Morgan Freemannel. Vagy Jack Nicholsonnal, csak ő már nem forgat túl sokat. (...) Mindkettőjüknek teljesen más és teljesen egyedi tulajdonságai vannak...

Carly: Tudom, hogy szoktad a Dirty Dancing koreográfia lépéseit gyakorolni a kutyáddal. Táncoltál már valaha piszkos táncot a feleségeddel a hálószobán kívül?

Channing: Persze, mindig, amikor a tengerparton vagyunk. Vagy egy medence partján. Meg szoktuk csinálni az emelést is. Sokszor.

gif

Channing is kérdezett Carlytól, méghozzá azt, hogy kivel rendezne inkább ivóversenyt a lány,Temple Grandinnel (egy híres autizmussal élő professzorral és aktivistával) vagy Obama elnökkel. Carly Obamát választotta.

Carly végül „élete egyik legijesztőbb és legfontosabb pillanatának” írta le, hogy Channing mellett ülhet és átélheti álma megvalósulását, hogy talkshow-műsorvezető legyen. Majd biztosított mindenkit, hogy a cuccai Channing házánál vannak és kész beköltözni.

Elborított a stressz? Itt egy 5 perces légzéstechnikai gyakorlat, amitől azonnal helyükre kerülnek a dolgok

Lélegezni mindenki tud, de természetesen ezt a képességünket is lehet tökéletesíteni. Most éppen a relaxált létállapot a cél.

Találd ki ezt a 7 hírességet a háziállatukról!

Na, vajon melyik kis szőrgombóc kié?

Jessica Biel úgy néz ki az új tévésorozatában, mint a mosott kaki

Egy fiatal anyát játszik benne, aki erőszakos cselekményre vetemedik. Eléggé sokkoló fotók készültek róla, nézd meg őket te is!

Ezért döntött rekordot Obama tweetje a nemrégi amerikai erőszakcselekményekről

A volt amerikai elnök egy egyszerű Nelson Mandela-idézettel reagált, nem is említette a charlottesville-i incidenst és mégis mindenki értette.

Egyedül élni csuda klassz dolog! 24 érv, ami ezt igazolja!

Gyönyörű illusztrációk támasztják alá, hogy miért is jó egy nőnek kicsit egyedül élni.

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Éva 1 éves előfizetés (10 lapszám) - Sulinap akció

Csak 3475 Ft