Kit Harington egészen másfajta kosztümöt ölt magára új tévédrámájában

Borítókép: Kit Harington egészen másfajta kosztümöt ölt magára új tévédrámájában
Liv Tyler is játszik benne. Nézd meg a Gunpowder első teaser trailerét!

Igazi 17. századi thrillernek ígérkezik a BBC őszre tervezett, háromrészes tévésorozata; a Gunpowder főszerepét a Jon Snow-skatulyából kitörni próbáló Kit Harington játssza, aki a produkció kialakításában is részt vett.

A Gunpowder az úgynevezett lőporos összeesküvés történetét dolgozza fel, amelynek során 1603-ban egy csapat katolikus összeesküvő megpróbálta felrobbantani a Westminster-palotát, méghozzá aznap, amikor ott I. Jakab király, az angol parlament és egy csomó anglikán püspök ülésezett. Ez volt az az esemény, amelynek emlékére azóta is minden év november 5-e Guy Fawkes napja, amelynek során örömtüzeket gyújtanak, illetve tűzijátékot rendeznek Nagy-Britanniában. Harington az összeesküvés vezetőjét, Robert Catesby-t játssza a sorozatban, míg a másik legemlékezetesebb figurát, Guy Fawkes-t (aki a robbanóanyagokat gyűjtötte össze) a Downton Abbey-tévésorozatból is ismert Tom Cullen alakítja. Liv Tyler pedig Catesby unokatestvére, Anne Vaux szerepében tűnik fel, aki szintén csatlakozik a lázadáshoz. Íme, az első teaser:

Autumn Is Coming

Autumn is coming. Kit Harington stars as Robert Catesby in our brand new three-part drama #Gunpowder. Coming soon to BBC One.

Posted by BBC One on Sunday, August 27, 2017

Addig is muszáj lesz végignézegetnünk ezeket a szexi gifeket...