Végre egy film az igazi anyákról Mila Kunis főszereplésével

Borítókép: Végre egy film az igazi anyákról Mila Kunis főszereplésével
A Bad Moms hamisítatlan mocskos szájú komédiának ígérkezik, amelynek hősnője úgy dönt: nem lesz többé tökéletes anya. Nézd meg az előzetest!

Fantasztikusan jó hírrel szolgálhatunk azoknak, akiknek elegük van az anyaságot olyan sekélyesen ábrázoló filmekből, mint az Anyák napja! Nyáron érkezik a mozikba a Bad Moms, amelynek főszereplői, Mila Kunis (Barátság extrákkal), Kristen Bell (Jégvarázs) és Kathryn Hahn (Holnapolisz) úgy döntenek: francba a modern nevelési elvekkel, a zöldségközpontú konyhával, a taccsvonalon állva szurkolással a gyerek fociedzésén;ők bizony most elkezdenek élni. Nézd meg a Bad Moms előzetesét:

A filmben a Mila Kunisáltal alakított Amy apait-anyait próbál beleadni, hogy tökéletes anyuka legyen. De amikor a szülői munkaközösség vezetője (Christina Applegate – Egy rém rendes család) elmondja, hogy a következő süteményárverésre készítendő finomságoknak ezeket mind nem szabad tartalmazniuk...

Forrás: Youtube

...akkor Amy-Mila ilyen arcot vág...

Forrás: Youtube

..., majd úgy dönt, hogy elege van, és barátnőivel együtt fellázad. Ők bizony mostantól partizni fognak, hencidától boncidáig folyik a tequila, a gyerekek pedig felőlük minden nap gyorskaján élhetnek, őket ugyan nem érdekli.

Forrás: Europress
A főszereplők egy filmes konferencián

A Bad Moms várhatóan július végén kerül a mozikba. Ti megnézitek?