5 lebilincselő strandolvasmány – most kedvezménnyel

5 lebilincselő strandolvasmány – most kedvezménnyel
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A könyvek, amiket most ajánlunk, letehetetlenül izgalmasak és elképesztően kedvezményesen beszerezhetők. Kell ennél több?!

Két jó hírünk is van! Az egyik, hogy ha most előfizetsz az Éva magazinra, 6950 forint helyett csak 4950 forintot kell fizetned. A másik – és könyvimádó olvasóinknak biztosan ez lesz az izgalmasabb hír -, hogy az előfizetés mellé most egy 2000 forint értékű Alexandra vásárlási utalványt is adunk ajándékba!

(Update: most kezdődik egy 90%-os vásárlási kedvezmény az Alexandra webáruházában, és ezekre a könyvekre is beválthatók az ajándék vásárlási utalványok!)

Ha mi történetesen nem az Évánál dolgoznánk, azonnal lecsapnánk az ajánlatra, és rögtön utána be is szereznénk az alábbi könyvek valamelyikét. A választás nehéz, mivel mindegyik szerepel az "Idén nyáron elolvasni" listánkon! (Vagy a férjünk listáján...)

1. Charles Belfoure: A párizsi építész (Alexandra, 3699 Ft – kedvezményesen csak 1699 Ft)

A tehetséges építész, Lucien Bernard a német megszállás alatt álló Párizsban olyan megbízást kap, amely nagyon sok pénzt hozhat neki, de az életébe is kerülhet. Titkos búvóhelyet kell terveznie egy vagyonos zsidónak úgy, hogy azt még a legelszántabb német katonák se találják meg. Luciennek szüksége van a pénzre, és a lehetőségnek sem tud ellenállni, hogy túljárjon a nácik eszén, akik elfoglalták szeretett városát, így úgy dönt, elvállalja a feladatot. A regény nem a klasszikus háborús történet – feszültségben, fordulatokban gazdag, és lenyűgöző képet fest a megszállás alatt álló Párizsról.

2. Patti Digh: Most élsz – Kézikönyv a boldogabb, tudatosabb és teljesebb élethez (Alexandra, 3999 Ft – kedvezményesen csak 1999 Ft)

Patti Digh-et egy tragikus családi esemény arra késztette, hogy komolyan szembenézzen élet és halál kérdéseivel. Ebben a kötetben 37 inspiráló történeten keresztül világít rá arra, miként élhetünk úgy, hogy soha ne kelljen azt éreznünk, az életünk értelmetlen és hiábavaló volt. Közhelyesnek tűnik? Pedig közel sem az! Könnyekre fakaszt és megnevettet, de legfőképp ráébreszt arra, hogy az élet szép, az élet jó és megbecsülendő!


3. Joyce Maynard: Lány a hegyen (Alexandra, 3499 Ft – keddvezményesen csak 1499 Ft)

Maynard könyvét mi már kipipálhatjuk a listánkról, néhány napja fejeztük be, egyetlen hétvége alatt elolvastuk. Kevés szerethetőbb és érzelemdúsabb regényt olvastunk életünk során – ami azért is megdöbbentő, mert a sztori tulajdonképpen a thriller műfajába sorolódik. De igazából az eltéphetetlen családi kötelékekről szól...


4. Mhari McFarlane: Helló, szia, szeretlek! (Alexandra, 3699 Ft – kedvezménnyel 1699 Ft)

Mhairi McFarlane első regénye vicces és megható romantikus történet olyan élethelyzetekről és dilemmákról, amelyek a világ minden táján foglalkoztatják a harmincas fiatal nőket: vajon csak a nagy Ő-vel élhetünk-e boldog házasságban, merjünk-e kilépni kényelmes és biztonságos kapcsolatunkból, ha boldogtalanok vagyunk, és helyrehozhatjuk-e életünk legnagyobb tévedését? Kapunk válaszokat a kérdésekre? Aligha... De legalább remekül szórakozunk!


5. Emma Donoghue: Érzékek tánca (Alexandra, 3699 Ft – kedvezménnyel 1699 Ft)

A bohém alakokkal teli, bevándorlók színes forgatagától nyüzsgő San Francisco szinte megelevenedik a regény lapjain. A lebujok mámoros éjszakai forgataga azonban csak díszlet, mely mögött ott lappang a nyomor és a kiszolgáltatottság. Hogyan boldogulhat ebben a világban, s miként szerezhet érvényt az igazságnak egy egyedülálló nő?

Napi horoszkóp január 21.: a Bikáknak végre a romantikára is jut idejük, a Nyilasok a sikerről álmodoznak

Hétvégén se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is üzentek!

12 karikatúra a felnőttkorról, amellyel mindannyian azonosulni tudunk

Szeretjük az ilyen sokértelmű, duplafenekű, jelentőségteljes rajzokat...

Amikor beszólnak a gyerekedre a boltban – a legkiakasztóbb történetek olvasóinktól

Egy korábbi cikkünkre, amely arról értekezett, hogyan szóltak be egy anyukának a hipermarketben, számos felháborodott olvasói reakció érkezett.

7 tipp, hogyan szúrd ki a hamisítvány sminkterméket!

Ezen jellegzetességekre való odafigyeléssel elkerülhető, hogy hamisított terméket vásárolj!

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

15 lapszám 10 áráért! Az Éva magazin több, mint gondolnád. Ha most rendeled meg az Éva magazint, 15 lapszámot kapsz 10 áráért! Az előfizetési díj így 10 425 Ft helyett most csak 6950 Ft. Jól hangzik, igaz?

Csak 6950 Ft