Sia közzétette meztelen fotóját, mielőtt egy aberrált alak eladhatta volna a rajongóknak

Borítókép: Sia közzétette meztelen fotóját, mielőtt egy aberrált alak eladhatta volna a rajongóknak Forrás: Getty Images
Bátor tett! Főleg mivel az énekesnő rejtőzködő életmódjáról híres...

Meztelen fotót posztolt ki magáról Sia ausztrál énekesnő hétfőn, miután szeme elé került egy hirdetés, miszerint valaki eladásra kínálja azt a rajongóknat. A Cheap Thrills előadójának fogalma sem volt a kép létezéséről, amely messziről készült, miközben ő háttal állt.

Sia közzétette azt a képernyőfotót is, amin az eladó nagylelkű (bár nyelvtani hibáktól nem mentes) ajánlata is szerepel: „Ha megvásárolod, az elmosódott helyett jól látható formában kapod meg és még 14 további fotót is” – olvasható az üzenetben.

Az énekesnő ezután inkább maga tette ki a képet.

Valaki megpróbált meztelen fotókat eladni rólam a rajongóimnak. Miért költenétek rá a pénzeteket, itt van ingyen. Minden nap karácsony!
írja a kísérőszövegben Sia.

Korántsem ez az első eset, hogy valaki „lopott” pucér sztárfotókat tesz közzé vagy kínál eladásra a neten; a legismertebb a 2014-es nagy celebfotó-kiszivárogtatás volt, amikor valaki feltörte az Apple iCloud szolgáltatását. Olyan hírességek estek áldozatul az incidensnek, mint Jennifer Lawrence, Kate Upton vagy Kirsten Dunst. Lawrence később „szexuális bűnözésnek” nevezte a történteket.

Sia esete azért is figyelemre méltó, mert az énekesnő rejtőzködő életmódjáról híres; néhány éve kijelentette, hogy mostantól csak arc nélkül fog szerepelni, mert szembe szeretne menni a sztárkultusszal.

Nézd meg ezt a galériát is! 12 dolog, amit nem tudtál George Michaelről (vagy tudtál, de már elfelejtetted)!