Meghan Markle heteken belül beköltözik a Kensington-palotába és állítólag már el is jegyezték egymást Harry herceggel

Borítókép: Meghan Markle heteken belül beköltözik a Kensington-palotába és állítólag már el is jegyezték egymást Harry herceggel Forrás: Getty Images
Bennfentes források szerint nem az a kérdés, hogy Meghan és Harry összeköltöznek-e, hanem hogy mikor.

„Meghan az igazi” Harry herceg számára – szögezte le egy névtelen forrás a People magazinnak, és most, hogy befejezte a Briliáns elmék tévésorozat forgatását, az amerikai színésznő most már arra készül, hogy végérvényesen beköltözzön a Kensington-palotába, Harry lakosztályába, amely tulajdonképpen egy kisebbfajta villa a palota kertjében. Minden bizonnyal imádott kutyáit, Bogartot és Guy-t is magával viszi!

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

A színésznő már eddig is egyre több időt töltött Londonban eddigi lakhelye, Toronto mellett (ahol a Briliáns elméket forgatták), és egyes források szerint izgatottan várja, hogy „új fejezetet nyisson az életében”, olyannyira, hogy egy másik bulvárlap, a US Magazine szerint már a hivatalos eljegyzés is megvolt. A lap úgy tudja, hogy Markle ki is költözött a torontói otthonából.

A megkérdezett források azt állítják, hogy az eljegyzés hírét hivatalosan 2018 januárjában fogják bejelenteni, és a szerelmesek nyári esküvőt terveznek.

Ezek a képek még szeptemberben készültek, amikor Meghan és Harry először jelentek meg együtt hivatalosan a nyilvánosság előtt – nézd meg a galériát!