Kristen Bell: A gyerekeink ránk nyitottak szex közben

Borítókép: Kristen Bell: A gyerekeink ránk nyitottak szex közben
És ez még nem minden... A színésznő egy másik kínos történetet is elmesél, amelynek egy fejőgép áll a középpontjában.

Valószínűleg a legjobb családban is előfordul, hogy a gyerekek alkalmatlan pillanatban nyitnak be a hálószobaajtón, de Kristen Bell most el is meséli, ez hogyan történt.

A 37 éves színésznő, akinek az új filmje, a Rossz anyák karácsonya a héten kerül a mozikba, egy tévéműsorban kapta meg a kérdést, hogy mi volt a legcikibb pillanat a családi életében. Persze simán rávágta, hogy

ja, hát bejöttek a gyerekek a szobánkba, miközben mi szexeltünk.

Aztán, látva, hogy a tévéstúdióban mindenki másnak alaposan felszaladt a szemöldöke, gyorsan hozzátette:

Semmi baj, így készültek!

Amikor a műsorvezető megkérdezte, mit tettek férjével, Dax Shepard színésszel, amikor bekövetkezett a kínos jelenet, ezt válaszolta: Hát, nyilván nem folytattuk… Csak ilyeneket mondtunk, hogy ‘helló, mi a helyzet? kell valami?’. Aztán annyit mondtunk, hogy ‘apu és anyu most ledől egy pár percre aludni’.

A színészpár két lányt nevel: Delta 3, Lincoln 4 és fél éves. Persze az életük tele van boldog, felemelő, dühítő és kínos pillanatokkal.

Kristen azt is elmesélte, hogy a Rossz anyák olvasópróbáján csak Skype-on tudott jelen lenni, mert otthon tartózkodott Los Angelesben, és amikor összeolvasták a szövegüket, ő bizony ezalatt fejt.

Forrás: Getty Images
A Rossz anyák és folytatása, a Rossz anyák karácsonya főszereplői: Kathryn Hahn, Mila Kunis, Kristen Bell

Persze úgy helyezkedett, hogy csak az arca látszódjék, és a többiek ne vegyenek észre semmit. Csakhogy nem volt tisztában azzal, hogy az arca egy projektorral ki van vetítve, a hangja pedig erősítőn szól, vagyis hamarosan kihangosítva szólaltak meg a fejőgép neszei.

Mila Kunis, a Rossz anyák főszereplője úgy emlékszik vissza a jelenetre, hogy „amikor olvastuk a forgatókönyvet, egyre közelebb került Kristen arca. A végén már csak egy hatalmas arc foglalta el az egész kivetítőt!”.

Merthogy Bell azáltal igyekezett kitakarni a fejőgépet, hogy a saját arcát helyezte a webkamera fókuszába.

Amikor fény derült az egészre, Kristen csak annyit mondott a kollégáinak:

Bocs. Itt volt az ideje. Különben sem tudtam, hogy ki vagyok vetítve! Örültem volna, ha tájékoztattok erről.

Így is van! Mert miért is kellene bocsánatot kérni, amiért az ember anyai teendőit látja el, nem igaz?

A Rossz anyák karácsonya amúgy egy rendkívül releváns problémát vet fel: nevezetesen, hogy az ünnepi előkészületek feladatai szinte teljes egészében a nőkre hárulnak. A probléma megoldása a vígjáték szerint a tequilában és a chippendale fiúkban keresendő – íme, az előzetes, ha valakit érdekel:

Kristen Bell és Dax Shepard legcukibb pillanatai