10 dolog, amit valószínűleg nem tudtál az éppen 50 éves Julia Robertsről

Borítókép: 10 dolog, amit valószínűleg nem tudtál az éppen 50 éves Julia Robertsről Forrás: Getty Images
Például nem az ő teste szerepel a Micsoda nő! legendás plakátján.

Október 28-án töltötte be az 50. évét Julia Roberts. Nehéz elhinni, és nem csak azért, mert mintha csak tegnap lett volna, amikor felbukkant a Hollywood Boulevard-on a Pretty Woman aranyszívű prostituáltjaként. Hanem azért is, mert egyáltalán nem néz ki ötvennek, na. Vagy háromgyerekes anyukának, ha már itt tartunk.

Julia Roberts változatos karriert tudhat maga mögött; elérte, hogy ne skatulyázzák be romantikus szerepekbe, hanem thrillerekben, szövevényes drámákban és kamara-színdarabokban is játszott. Közben a magánéletében sem unatkozott; egy sor hollywoodi sztárral járt, volt, akit pár nappal az esküvő előtt hagyott el, egy másikuk – Matthew Perry – oldalán felbukkant a Jóbarátokban,

...és jelenlegi férjét, Danny Moder operatőrt sem kis küzdelem árán szerezte meg. De most már közel két évtizede nem hallani újabb magánéleti botrányról Julia körül. Fiuk, Henry tíz, az ikreik, Hazel és Phinneas tizenhárom évesek, és a család hol Malibun, hol a színésznő új-mexikói farmján, hol egy hawaii luxusnyaralóban tengeti a mindennapjait, miközben még mindig fenntartják New York-i otthonukat is.

Nézzünk néhány kevésbé ismert érdekességet az épp 50 esztendős Julia Robertsről: