Jennifer Garnert megcsalja a férje a legújabb filmjében – nézd meg az előzetest!

Borítókép: Jennifer Garnert megcsalja a férje a legújabb filmjében – nézd meg az előzetest! Forrás: Getty Images
A valóságban ugyanezzel a válófélben levő színésznő exét, Ben Afflecket vádolták – és most újabb, kevéssé szalonképes vádakkal kell szembenéznie. Ennél jobb marketing nem is kell Garner új filmjéhez!

Decemberben jön ki az Egyesült Államokban a “The Tribes of Palos Verdes”, egy új filmdráma, amelyben Jennifer Garner két kamasz anyjaként szembesül azzal, hogy a férje (Justin Kirk) megcsalja. Mindez sajnos azután történik, hogy a filmbeli család Palos Verdesbe (ez Los Angeles egy tengerparti külvárosa) költözött azzal a céllal, hogy a vadregényes, szörfdeszkáktól és tarajos hullámoktól hemzsegő környezetben új életet kezdjen.

A film Joy Nicholson írónő bestselleréből készült, és 2016-ban forgatták, nem sokkal azután, hogy Garner és férje, Ben Affleck bejelentették a különválásukat. Több hír is felröppent a színész hűtlenségéről, ennek ellenére a színésznő váltig állítja, hogy a két dolognak semmi köze egymáshoz, a film a legkevésbé sem utánozza a valóságot.

Az ember néha el sem hiszi, mennyire nem használja a saját életét. A munka és az élet többi része teljesen különválik egymástól. Belehelyezkedsz a szituációba, mert ez a munkád, aztán lerázod magadról, mert menned kell haza a gyerekekhez
mondta Garner a film előpremierjén az Entertainment Tonightnak.

Garner és Affleck továbbra is közeli barátok és közösen nevelik a három gyereket: Violet 11, Seraphina 8, Samuel 5 éves. 2015-ben jelentették be, hogy különválnak, de csak 2017 áprilisában nyújtotta be a színésznő a válókeresetet. Affleck nemrég vállalta a nyilvánosság előtt is az új kapcsolatát Lindsay Sookus-szal, a Saturday Night Live című szórakoztató tévéműsor producerével.

A Tribes of Palos Verdes promóciós időszakát némileg talán megzavarja a Harvey Weinstein-botrány, amelynek szele Ben Afflecket is elérte. A színész nyilvánosan elítélte a földkerekség egyik legnagyobb hatalmú producerét, miután utóbbiről kiderült, hogy nők tucatjait zaklatta szexuálisan és fosztotta meg a szerepektől és egyéb támogatástól azokat, akik nemet mondtak neki. Alig néhány órával ezután egy twitterező felhívta a figyelmet egy archív felvételre, amelyen Affleck megfogja egy tévés műsorvezetőnő, Hilarie Burton mellét. Ben Affleck bocsánatot kért a Twitteren, de ezt követően újabb felvételek bukkantak fel további viccesnek szánt fogdosásokról.

Néhány jelenet Jennifer Garner új filmjéből: