Kate Winslet és Leonardo DiCaprio még ma is a Titanicból vett idézetekkel társalognak egymással

Borítókép: Kate Winslet és Leonardo DiCaprio még ma is a Titanicból vett idézetekkel társalognak egymással Forrás: Getty Images
Úgy látszik, ők még nálunk is nagyobb Titanic-rajongók!

Kate Winslet és Leo DiCaprio húsz éve, azaz a Titanic forgatása óta elválaszthatatlan barátok. Azóta még egy filmben – a 2008-as A szabadság útjaiban – játszottak együtt, de ettől eltekintve is állandóan együtt lógnak. Mindezt Kate árulta el egy magazinban.

"A legutóbbi beszélgetésünk hihetetlenül vicces volt és elképesztően sokat röhögtem. Ezt mondogattuk egymásnak: ‘Ha a világ tudná, milyen ostobaságokat mondunk – el tudod képzelni?’ Nem mondom meg, miről szoktunk beszélgetni, de nagyon-nagyon közeli barátok vagyunk és néha a legfurább szövegeinket idézzük egymásnak a Titanicból, mert erre is csak mi vagyunk képesek és nagyon viccesnek találjuk"
mondja az interjúban Kate Winslet.

Kate és Leo világéletükben csak szuperlatívuszokban beszéltek egymásról; a Titanic bemutatója környékén DiCaprio is elmondta, hogy "fantasztikus ember és természetes módon működött köztünk a kémia a forgatáson. Egyszerűen bírjuk egymást. A szerelmi jelenet alatt viszont sokat nevettünk".

Később Oprah Winfrey műsorában Leo azt is elmondta, hogy ők ketten Kate-tel tulajdonképpen egymás támaszai voltak az évtizedek során.

Bizonyos szempontból Kate és én együtt nőttünk fel ebben a szakmában; hosszú ideje figyelünk egymásra és segítjük egymást.

A barátságuk olyan mély, hogy DiCaprio kísérte az oltár elé Winsletet 2012-ben, amikor a színésznő harmadik férjével, Ned Rocknroll-lal házasodott össze.

Forrás: Getty Images
Kate és Leo, 2016

Itt nézegethettek még több fotót a két Oscar-díjas színész barátságáról: