Matt LeBlanc szeretne visszavonulni. Hogy miért? Nos, ezt maga Joey Tribbiani sem fogalmazhatta volna meg jobban

Borítókép: Matt LeBlanc szeretne visszavonulni. Hogy miért? Nos, ezt maga Joey Tribbiani sem fogalmazhatta volna meg jobban
A Jóbarátok Joey-ja bejelentette, hogy visszavonulna a filmezéstől.

Már huszonvalahány éve rajongunk (hol nyíltan, hol titokban, bűnös élvezetként) Matt LeBlanc-ért, aki már a Jóbarátok-időszakban is őszült, csak festette a haját, és aki még most sem bírt megszabadulni szexi kölyökképétől. A színészt, aki júliusban töltötte be az ötvenet, az utóbbi időben többek közt a Sikersorozat (Episodes) című vígjátéksorozat egyik főszerepében láthattuk, amelyben saját maga karikírozott változatát játszotta – az egész sorozat egy dekadens remekmű, csak ajánlani tudjuk.

Most Matt megosztotta távlati terveit Conan O’Brien beszélgetős tévéműsorában, és ezekből kiderül, hogy nemsokára abba szeretné hagyni a filmezést. Azt is megmagyarázta, hogy miért:

Inkább előbb szeretnék visszavonulni, mint később, mert asszem, k...ra nem akarok csinálni semmit. Ezt akarom csinálni. Semmit. Semmit! Egy nagy nullát.

Már vártuk, hogy hozzátegye: „...a Baywatchot akarom nézni és tizennyolc szendvicset megenni egy nap”, de sajnos ez már túlságosan Joey lenne.

De azért eléggé “Joey” a folytatás is, amely így hangzik:

Conan: Azt mondod, semmit sem akarsz csinálni, de valamit mégis muszáj… Végső soron nem fekhetsz egész nap az ágyban, intravénásan adagolva magadba a fagylaltot… Fel kell kelned… Egy pillanat: lehet, hogy nem is kell? Mit akarnál csinálni?

Matt: Egy átlagos nap úgy nézne ki, hogy addig alszom, ameddig akarok. Vagy felkelek korán, ha ahhoz van kedvem, épp csak nem kell rohannom sehova, és nincs senki, aki megmondaná nekem, mit kell csinálnom. Aztán elmegyek az edzőterembe – vagy nem megyek el. Megiszom kilenc csésze kávét – vagy egyet sem.

Conan: Ezt aztán jól végiggondoltad.

Matt:

Aha. Az is lehet, hogy felkelek és a bulldózeremmel furikázok körbe-körbe.

Conan: Ja tényleg, neked van egy buldózered a ranchodon. Egész nap abban ülnél?

Matt: Aha, egész nap. Esetleg veszek még egyet. Átjöhetnél és versenyezhetnénk.

Conan: Mekkora ötlet!

Matt: Igen ám, de neked dolgoznod kell.

Conan: Mondasz valamit…

És ezután megbeszélték, hogy a nyugdíjas Mattnek inkább minden estét Conan műsorában kellene töltenie, ha már úgyis annyira ráér. Itt a videó:

Te mit fogsz csinálni, ha nyugdíjba mész?
Az unokáimra vigyázok
Önkénteskedem
Etetem a galambokat
Jóbarátokat nézek
Keresztrejtvényt fejtek
Soha nem megyek nyugdíjba
Még nem tudom
Már nyugdíjas vagyok