Életében először kisbabát vár a romantikus tévésorozat sztárja, és senkinek sem hajlandó elárulni, ki az apa

Borítókép: Életében először kisbabát vár a romantikus tévésorozat sztárja, és senkinek sem hajlandó elárulni, ki az apa
A 38 éves színész–komikus–írónő hivatalosan nem erősítette meg a hírt, de „bennfentes infók” szerint meglepetésbabáról van szó. Tisztára mint a sorozatban! Na jó, majdnem.

Kisbabát vár Mindy Kaling, a The Mindy Project és az Office tévésorozatokból ismert színésznő és komika. Minderről az E! adott először hírt bennfentes forrásra hivatkozva, amely azt állítja, hogy a terhesség „váratlan meglepetés” volt, de Kaling projektjeinek forgatási ütemezésében nem lesz változás.

Mindez azért is mulatságos, mert Mindy Kaling csodálatosan romantikus tévésorozatában, a The Mindy Projectben is váratlanul esik teherbe a főszereplőnő, aki Mindy Lahiri néven szülész-nőgyógyászként dolgozik, igaz, az ő esetében az apa kiléte ismert – akkori barátjáról, Danny Castellanóról (Chris Messina) van szó.

Ha megtörténik, megtörténik
osztotta meg elképzeléseit a Yahoo! Style online magazinnal.

Azt azonban senkinek sem árulja el, hogy ki a baba apukája.

„Senkinek se mondja el, még a legjobb barátainak sem” – pletykálta el egy beavatott forrás a People magazinnak, hozzátéve, hogy Kaling épp nem jár senkivel.

Mindy Kaling sorozata, a The Mindy Project a hatodik évaddal véget ér idén – a színésznő szerint egyszerűen azért, mert a főszereplőnő „Manhattan összes férfijával randizott már”. Jövőre egy mozifilmben is láthatjuk, méghozzá az A Wrinkle in Time című sci-fiben, amelyben Chris Pine, Oprah Winfrey és a vörös parókát viselő Reese Witherspoon is felbukkan.