Az Internet nem tud napirendre térni a frissen ikreket szült Beyoncé köldöke fölött

Borítókép: Az Internet nem tud napirendre térni a frissen ikreket szült Beyoncé köldöke fölött Forrás: Instagram
Nézzük csak meg még egyszer azt a híres-nevezetes Instagram-fotót, amelyen Bey látható az újszülött ikreivel!

Az egész világ teljesen meg van kergülve, mióta mindannyiunk popkirálynője, Beyoncé életet adott ikreinek, akik – mint azóta kiderült – a Rumi, illetve a Sir Carter nevet viselik. A legtöbb internetező szimplán csak cseppfolyóssá olvad az Instagramra feltett fotó láttán, de azért vannak (na jó: vagyunk) páran, akiknek semmi sem elég jó.

A hőbörgők problémája mindenekfölött az, hogy Beyoncé köldöke a fotón nem a megfelelő helyen van – mi több, olybá tűnik, mintha valaki más köldökét photoshopolták volna a helyére.

Természetesen az utolsó dolog, amire képesek és hajlandók lennénk, az az, hogy egy kismama testét kritizáljuk – nem is ezt tesszük, sem most, sem később. Úgyhogy jóhiszeműek leszünk és elhisszük, hogy ez direkt lett ilyen – egy művészi montázs! Jóindulatú feltételezésünket amúgy alátámasztja, hogy az énekesnő alakja is bele van montírozva a háttérben meghúzódó tengerpartba.

Na jó, most tényleg inkább a pozitív dolgokra koncentrálunk – juhé, emberek, nézzétek, milyen ennivalóan aranyosak Beyoncé ikrei!

Apropó: nézegessetek sztáranyukákat, akik már megmutatták magukat meztelenül, terhesen!