Kanye elbújhat! Chrissy Teigen rappelve olvas mesét a kislányának

Kanye elbújhat! Chrissy Teigen rappelve olvas mesét a kislányának
Forrás: Instagram

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

N

Nézd meg a videót, amelyben a szupermodell hip hop performanszot csinál egy gyerekversből!

Egyáltalán nem kellene már meglepődnünk Chrissy Teigen legújabb húzásain; a szupermodell/szakácskönyvszerző/tévés műsorvezető eddig is csak úgy sziporkázott a közösségi médiában. Ez az akciója azonban mindenen túltesz: hip hop stílusban olvas fel egy képeskönyvből valami állatos gyerekverset egyéves lányának, nézzétek:

Közben ráadásul a kis Luna egy "gangsta napper" (ez természetesen szójáték, a napping délutáni alvást jelent) feliratú bodyt visel és táncol is anyukája performanszára – meg kell őket zabálni, hát nem??

Chrissy természetesen már régesrég megszokta a reflektorfényt, és a saját csavaros humorát sem rejti véka alá. A közelmúltban vitriolba mártott tweetben emlékezett meg a zsírleszívásáról ("Azóta visszajött, szóval újra kell majd fizetnem érte"), és a Twitter-oldala amúgy is hemzseg a csípős riposztoktól; ebben a galériában találtok is egy best of válogatást.

Nézd meg a galériánkat> 19 kép
Chrissy Teigen 18 frappáns tweetje a celebélet titkairól

refinery29.com

Ezúttal tényleg pihenj! 9 nevetségesen frappáns hack, ha babával, kisgyerekkel nyaralsz

Naptej, árnyék, popsikrém – ezek természetesen nélkülözhetetlen eszközök. De van még egy-két trükk, amit kár lenne figyelmen kívül hagyni!

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

Hűsítő nyári akciónk: 3 lapszám most csak 1185 Ft

Csak 1185 Ft