Ez a Backstreet Boys-tag azt kívánja, bárcsak a lányairól kiderülne, hogy leszbikusok

Borítókép: Ez a Backstreet Boys-tag azt kívánja, bárcsak a lányairól kiderülne, hogy leszbikusok
És olyan ostobasággal indokolja ezt, hogy nem hiszünk a szemünknek.

Abba már kezdünk belenyugodni, hogy sosem fogjuk tudni lezárni a 90-es éveket, hiszen a korszak popszenzációi, mint például Britney Spears, Christina Aguilera vagy a Backstreet Boys azóta is hasítanak a piacon, ha nem is oly hévvel, mint a hőskorszakban, de legalábbis nem tűntek el onnan.

Most a Backstreet Boys épp egy luxusóceánjáró-show-ra készül; a Backstreet Boys Cruise, ez a régóta dédelgetett álom 2018-ban fog valóra válni. A bejelentés kapcsán A. J. McLean adott meglehetősen... nos, szűrő nélküli interjút, amelyben megállás nélkül áradozik a lányairól, a 4 éves Aváról és a kéthónapos Lyric Deanről:

Forrás: getty images

„Mindig lányokat akartam... ez a karmám. Én vagyok a rosszfiú, és amikor... a feleségem megtudta a második gyerek nemét – aki, most már hivatalosan is elmondhatom, az utolsó is [ezzel azt akarja mondani, hogy sterilizáltatta magát vagy mi van?? a szerk.], – hívott és hívott és én egy meetingen ültem és folyton kinyomtam, kinyomtam, kinyomtam, és végül jól van, b*zmeg, felveszem. Mi van, bébi, tárgyaláson vagyok. Erre ő: bocs, hogy zavarlak, csak azt akartam mondani, hogy teljesült a vágyad. Úgy sikítoztam, mint egy kislány.”

Na de miért akart ennyire lányokat? Természetesen ez is kiderül az interjúból.

Lyric Dean McLean. Biztos csúfolni fogják érte az iskolában, de bárkit kinyírok, aki megpróbál kekeckedni a lányaimmal. Azt is elmondanám, és a feleségemnek is mondtam, hogy remélem, mindkét lányom meleg, mert ez kizárja a péniszeket az életemből – nem akarom, hogy valaha fiúk kerüljenek a képbe.

A. J. azt sem rejti véka alá, hogy mi lesz, ha valamelyik lánya mégis egy fiúval készül randizni.

„Azt fogom csinálni, amit egy másik fiúbanda-tag, Joey Fatone az NSYNC-ből. Neki egy 15 és egy 12 éves lánya van, és amikor a 15 éves először ment randira, megkérte a lányát, hogy mondja meg a fiúnak: 'Bármit csinálsz velem, apukám azt fogja tenni veled.' Ezt fogom mondani én is.”

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Természetesen minden apa félti a lányait a fiúktól, ami nagyon is érthető, na de hogy ezt valaki ilyen primitív módon fejezze ki? Nektek mi a véleményetek (vitatkozzatok velünk bátran).