Todd Fisher először beszélt részletesen nővére, Carrie és édesanyja, Debbie Reynolds elvesztéséről és DÖBBENET, amit állít

Borítókép: Todd Fisher először beszélt részletesen nővére, Carrie és édesanyja, Debbie Reynolds elvesztéséről és DÖBBENET, amit állít Forrás: Getty Images (Todd Fisher, Debbie Reynolds, Carrie Fisher és lánya, Billie Lourde 2015-ben)
„Ha valaki mesélte volna nekem és nem lettem volna ott, nehezen hittem volna el” - mondja Carrie Fisher öccse egy interjúban.

Carrie Fisher halála után alig egy nappal hunyt el édesanyja, Debbie Reynolds. A tragédia, amely 2016 karácsonyán történt, az egész világot megrázta, de most Carrie öccse, Todd Fisher ráadásul azt állítja, hogy a dolog nem volt teljesen véletlen.

Az 59 éves színész-rendező egy interjúban azt állította, hogy a halálakor 84 éves Debbie Reynolds engedélyt kért tőle, hogy lánya után mehessen. Ezt mondja Todd:

„Beszélgettünk aznap este, amikor Carrie meghalt és nem tudtam, mi történik, de akkor készített fel arra, hogy ő is elhagyja a bolygót... Azt mondta nekem: 'Tudom, hogy nagyon nehéz volt elveszteni a nővéredet.' Én ezt mondtam: 'Igen, Carrie fogta a kezem, amikor megtettem az első lépéseimet. Videó is van erről, le fogjuk játszani a búcsúztatón.' Meg is szakadt a szívem, amikor vágtam. De ekkor anyám ezt mondta: 'Tudom, hogy nehéz. De még nehezebb lesz... Nem tudom biztosan, hogy én mikor megyek el.”

Forrás: Getty Images

Todd kezdetben nem értette, mire céloz az édesanyja:

„Mondtam neki, hogy 'Szerencsére most még nem kell ezzel szembenéznünk'... De aztán olyan volt, mintha az engedélyemet kérné, hogy ő is elmehessen. Elkezdte végigvenni velem a vagyonát, amit már jó néhányszor megtettünk. Ilyeneket mondott: 'Majd magadhoz veszed a kutyámat', és ellátott egy csomó apró instrukciókkal. Még utolsó pillanatos változtatásokat is eszközölt a gyászszertartás tekintetében, mivel Carrie ment el előbb."

Ezalatt Todd még mindig azt hitte, hogy pusztán Carrie temetésének részleteiről beszélnek. Csak másnap döbbent rá, hogy Debbie a saját temetéséről is intézkedett.

Másnap reggel még egy beszélgetésünk volt és egyszerűen úgy döntött, hogy a jelenlétemben távozik. Ha valaki mesélte volna ezt nekem és nem lettem volna ott, nehezen hittem volna el. De ő konkrétan rám nézett és ezt mondta: 'Carrie-vel akarok lenni', behunyta a szemét és elaludt.