Todd Fisher először beszélt részletesen nővére, Carrie és édesanyja, Debbie Reynolds elvesztéséről és DÖBBENET, amit állít

Todd Fisher először beszélt részletesen nővére, Carrie és édesanyja, Debbie Reynolds elvesztéséről és DÖBBENET, amit állít
Forrás: Getty Images (Todd Fisher, Debbie Reynolds, Carrie Fisher és lánya, Billie Lourde 2015-ben)

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

„Ha valaki mesélte volna nekem és nem lettem volna ott, nehezen hittem volna el” - mondja Carrie Fisher öccse egy interjúban.

Carrie Fisher halála után alig egy nappal hunyt el édesanyja, Debbie Reynolds. A tragédia, amely 2016 karácsonyán történt, az egész világot megrázta, de most Carrie öccse, Todd Fisher ráadásul azt állítja, hogy a dolog nem volt teljesen véletlen.

Az 59 éves színész-rendező egy interjúban azt állította, hogy a halálakor 84 éves Debbie Reynolds engedélyt kért tőle, hogy lánya után mehessen. Ezt mondja Todd:

„Beszélgettünk aznap este, amikor Carrie meghalt és nem tudtam, mi történik, de akkor készített fel arra, hogy ő is elhagyja a bolygót... Azt mondta nekem: 'Tudom, hogy nagyon nehéz volt elveszteni a nővéredet.' Én ezt mondtam: 'Igen, Carrie fogta a kezem, amikor megtettem az első lépéseimet. Videó is van erről, le fogjuk játszani a búcsúztatón.' Meg is szakadt a szívem, amikor vágtam. De ekkor anyám ezt mondta: 'Tudom, hogy nehéz. De még nehezebb lesz... Nem tudom biztosan, hogy én mikor megyek el.”

Kép
forrás: Getty Images

Todd kezdetben nem értette, mire céloz az édesanyja:

„Mondtam neki, hogy 'Szerencsére most még nem kell ezzel szembenéznünk'... De aztán olyan volt, mintha az engedélyemet kérné, hogy ő is elmehessen. Elkezdte végigvenni velem a vagyonát, amit már jó néhányszor megtettünk. Ilyeneket mondott: 'Majd magadhoz veszed a kutyámat', és ellátott egy csomó apró instrukciókkal. Még utolsó pillanatos változtatásokat is eszközölt a gyászszertartás tekintetében, mivel Carrie ment el előbb."

Ezalatt Todd még mindig azt hitte, hogy pusztán Carrie temetésének részleteiről beszélnek. Csak másnap döbbent rá, hogy Debbie a saját temetéséről is intézkedett.

Másnap reggel még egy beszélgetésünk volt és egyszerűen úgy döntött, hogy a jelenlétemben távozik. Ha valaki mesélte volna ezt nekem és nem lettem volna ott, nehezen hittem volna el. De ő konkrétan rám nézett és ezt mondta: 'Carrie-vel akarok lenni', behunyta a szemét és elaludt.

Ennél aranyosabban nem lehet beszélni a gyerekekkel az apjuk félrelépéséről – így csinálta anno Diana hercegnő

Az utóbbi hónapokban minden Diana hercegnőről szól, hiszen most van a halálának 20. évfordulója, így olyan titkok, információk is kiderülnek róla, amik korábban rejtve maradtak.

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha HALAK jegyű vagy!

Maxold ki a pihenést egy csodás vízparti helyen!

Kövess minket

Előfizetés

Előfizetés

Előfizetek

5 lapszám Éva + 5 lapszám InStyle

Csak 2995 Ft