Képtelenek megkomolyodni! Ryan Reynolds és Hugh Jackman elképesztő trollpárbaja a Twitteren

Borítókép: Képtelenek megkomolyodni! Ryan Reynolds és Hugh Jackman elképesztő trollpárbaja a Twitteren Forrás: Getty Images
Mindketten híres szuperhősöket játszanak: Jackman éppen a Logan című új filmjét promózza, amelyben utoljára játssza el Wolverine-t, Reynolds pedig Deadpool című filmjének rövidfilmes folytatását mutatta be közvetlenül a Logan előtt.

Hugh Jackman pár napja éppen az új Wolverine-filmjét, a Logant promózta Kínában, gondolta, megosztja a világgal, milyen lelkesen fogadták őt a rajongók.

Ám arra biztosan nem számított, hogy az erre vonatkozó tweetjét Ryan Reynolds (egy másik szuperhőskarakter, Deadpool megformálója) a következőképpen kommentálja:

Tuti, hogy ez egy tiltakozó tüntetés.

Ryan és Hugh jó ideje „ádáz ellenségek” a Twitteren; pár héttel ezelőtt például, amikor Jackman egy terjedelmes, Logant ábrázoló falfestményt fedezett fel Ausztráliában,

Reynolds megjegyezte, hogy neki is pont ilyenje van a kocsija csomagtartójára festve.

Persze Hugh Jackmant sem kell félteni:

...amikor Reynolds csillagot kapott a Hollywoodi Hírességek Sétányán, Jackman gratulációképpen egy „100%-osan eredeti” videót tett közzé a Twitteren, amelyen Reynolds köszönetet mond az amerikaiaknak és biztatja őket, hogy nyugodtan pisiljenek arra a csillag által elfoglalt területre.

Tavaly novemberben pedig Hugh egy rajongói grafikát tett közzé azzal a szöveggel, hogy...

klassz műalkotás, ugyanakkor jobban örülnék, ha Ryan Reynolds nem settenkedne folyton az árnyékomban.

Mire Ryan így reagált:

Nem is settenkedem, csak az árnyékod puha bundáját simogatom.

Persze a két színész a valóságban hatalmas cimborák, még akkor is, ha a Twitteren nem pontosan ez derül ki:

Haver, most már tényleg szállj le rólam. Van itt egy biztonsági őr?!