Röhögtél ma már? Az Oscar házigazdája szerint ezért történt meg a botrányos borítékcsere vasárnap este

Röhögtél ma már? Az Oscar házigazdája szerint ezért történt meg a botrányos borítékcsere vasárnap este
Forrás: Getty Images

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

O

Olvasd el / nézd meg, mi történt az Oscar-gála végén a műsorvezető szemszögéből.

Jimmy Kimmel, az idei Oscar-gála házigazdája nem sokat pihent a botrányos félreértésbe torkolló esemény után. Már a következő este elmesélte naponta jelentkező tévéshow-jában (pontosabban délután, mert akkor veszik fel az adást), hogy mi történt egész pontosan, hogyan cserélődhettek ki a borítékok és hogyan látta ő az eseményeket. Íme:


Nem tudom, hallottak-e róla, de tegnap este én voltam az Oscar-gála házigazdája. Volt már valaki ebben a pozícióban önök közül? Nos, el kell mondanom, hogy a végét leszámítva tök szuperül ment. Tettük a dolgunkat, ahogy kell, és egyszercsak átment az egész egy apasági tesztről szóló valóságshow-ba. A Lost óta nem volt ilyen fura finálénk.

gif

A Kaliforniai álom az este legnagyobb nyertese és vesztese lett egyben. Az ember tudhatja, hogy valami nem stimmel egy gálával, amikor a #boríték hashtag elkezd hasítani a Twitteren.

Faye Dunaway és Warren Beatty játszották Bonnie és Clyde címszerepeit éppen 50 évvel ezelőtt, így az akadémia felkérte őket, hogy adják át a legjobb filmért járó Oscart... Visszanézve már könnyű látni, mi történt: Warren összezavarodott, és inkább átadta a borítékot Faye-nek, hogy ő vigye el a balhét.

gif

Mint amikor Clyde áthajítja Bonnie-t a busz alatt!

Szóval Faye bejelenti, hogy a Kaliforniai álom a győztes, ami teljesen rendben van, hiszen ez a film volt a favorit; a producerek már áramolnak is fel a színpadra, néhányan beszédet is mondanak közülük, ami érthető, hiszen azt hiszik, hogy ők nyertek. Én ezalatt a közönségben ülök és nézem a beszédüket; a terv az volt, hogy a gála zárópoénjaként megkérdezem Matt Damontól, milyen vesztesnek lenni. Ekkor látszani kezd, hogy valami zavar van, Matt azt mondja nekem, hogy mintha a színpadmestertől hallotta volna, hogy rossz nyertest hirdettek ki. A színpadmester már a színpadon van, ami soha az életben nem fordul elő.

Ülök a helyemen, arra gondolok, hogy a házigazda nyilván mindjárt rendet csinál és tisztázza a helyzetet, majd rögtön eszembe jut, hogy ja tényleg, az én vagyok!

Úgyhogy felballagok a lépcsőn a színpadra, ahol ez történik:

gif

Az első ötletem az volt, hogy megmondjam a Kaliforniai álom producereinek: fussanak, az Oscar-szobrokkal együtt, amilyen gyorsan csak tudnak. De nem tették, úgyhogy ott álltunk egy zavart tömeg közepén. A közönség is össze volt zavarodva,

Kép
forrás: Getty Images

körülöttem a színpadon is mindenki össze volt zavarodva és feltételezem, hogy otthon a tévénézők is össze voltak zavarodva. Arra gondoltam, hogy valakinek csinálnia kell valamit, mert senki sem csinált semmit. Végül Warren Beatty megmagyarázta.

Szeretném elmondani, mi történt. Kezemben volt a boríték, amelyen ez állt: „Emma Stone, Kaliforniai álom.” Ezért néztem ilyen sokáig Faye-re és önökre. Nem próbáltam vicces lenni

- mondta Warren.
gif

Márpedig vicces voltál – mondtam én. Ott álltam a színpadon, körülöttem két film producerei, azt se tudtam, melyikük melyik filmhez tartozik, álltam, mint egy hülye, sajnáltam a Kaliforniai álom készítőit, de közben nagyon-nagyon igyekeztem visszatartani a nevetést. Ekkor kiszúrtam Denzel Washingtont, amint az első sorból integet és kiabálja, hogy „Barry!” Rájöttem, hogy Barry Jenkins, a Holdfény rendezője áll mögöttem, és Denzel azt akarja, hogy álljak arrébb és engedjem Barryt a mikrofonhoz, hogy beszélhessen. Hál'istennek, hogy Denzelnek mindig van lélekjelenléte!

gif

Barry beszéde után még volt egy gyors beszéd és aztán csak álltunk ott, még mindig a sokk hatása alatt,

Kép

úgyhogy gyorsan lezártam a show-t.

Ahogy mentem le a színpadról, azonnal megrohantak az emberek körülöttem, és azt kérdezték: 'ez valami átverés volt? Előre kitaláltátok az egészet?' Dehogyis, mondom, nem volt semmi átverés! Amúgy a Kaliforniai álom producerei rendkívül nagylelkűek voltak a színpadon is meg utána is.

Olvasd el ezt is!

A show után odamentem Warren Beattyhez, még mindig egyikünk se tudta, mi történt. Namost tudniuk kell, hogy egy show házigazdája olyan, mint a rendőrfőnök. Mint egy szórakoztatóipari seriff. Csak egy szavamba kerül és Warren most börtönben ülne! De a kártyán valóban a Kaliforniai álom és Emma Stone neve szerepelt. Ami azért furcsa, mert Emma Stone ezalatt a következőket nyilatkozta a sajtónak: 'Egész idő alatt nálam volt a legjobb női főszereplő-kártya'.

Kiderült, hogy mindkettőjüknél volt egy ilyen kártya: minden Oscar-borítéknak van egy pót-másodpéldánya, hogy még bonyolultabbá váljon a helyzet. Szóval nem Warren Beatty hibája volt az egész, tényleg rossz borítékot kapott. És Faye megpróbálta kihúzni mindkettőjüket a pácból.”

Ryan Gosling flegmát színlelve figyeli, mi történik.
forrás: Getty Images

Ryan Gosling flegmát színlelve figyeli, mi történik.


Itt nézhetitek meg a videót, amelyen Jimmy mindezt elmeséli:

variety.com

Ettől tüsszögsz ősztől tavaszig a szakértő szerint

Ősszel sem lélegzünk be jobb levegőt, mint például a pollenidőszak kellős közepén. Hogy miért?

Már most kivagdostam mindet: ezek lesznek a leghasznosabb háztartásitermék-kuponok a Joy-napokon

Minden alkalommal összeválogatom a füzetből az általam kedvelt háztartásicikk-kuponokat és feltankolom a szekrényt tisztítószerekkel, mosáshoz szükséges holmikkal. És ti?

Számok, tények: 10 érdekes adat a transzneműségről

Avagy itt tartunk a transz emberek elfogadottsága tekintetében 2017-ben.

Pásztory Dóra: A tűzpiros körömlakk dicsérete

A kétszeres paralimpiai bajnok most arról beszél, hogy azon a kézen fontos csak igazán a manikűr, amelyen nincs meg feltétlenül mind az öt ujj. Részlet a novemberi Éva magazinban megjelent írásból.

Így téliesítsd a kertedet: 8 tipp

Muszáj egy kicsit előkészíteni a kertet a télre, hiszen annyit dolgoztál vele egész évben, annyi energiát fektettél bele, nem hagyhatod a következő néhány hónapra parlagon....

Kövess minket

Egy éves előfizetésed mellé most az Advent különszámunkat ajándékba kapod!

Csak 4590 Ft