Ilyen még nem volt! 14 hollywoodi színésznő vállalta be a retusálatlan fotókat a 2017-es Pirelli naptárához

Borítókép: Ilyen még nem volt! 14 hollywoodi színésznő vállalta be a retusálatlan fotókat a 2017-es Pirelli naptárához
Nicole Kidman, Jessica Chastain, Zhang Ziyi, Helen Mirren is vállalta, hogy olyannak mutassa meg az arcát és a testét, amilyen, természetes valójában.

Évtizedes hagyományaival szakított a Pirelli, mikor tavaly úgy döntött, rendhagyó módon naptárjukban nem szexi modellek fognak pózolni, hanem magabiztos és erős nők. A sorozat annyira sikeresnek bizonyult, hogy 2017-re még nagyobb dobással készültek.

Ebben az évben Peter Lindbergh fotóművész készítette a képeket, amelyeken 14 hollywoodi színésznő látható a kedvencei közül, méghozzá smink és retusálás nélkül. Peter a sajtótájékoztatón elmondta, az új naptár tulajdonképpen egy felhívás a „tökéletesség és a fiatalság terrorja” ellen, hogy végre visszatérjen a természetes szépség, az igazi nők. Az új irányvonal egyszerűen lenyűgöző, tekintve, hogy az szexis naptáráról elhíresült gumiabroncsgyártó az eltelt ötven évet a fülledt erotika védjegyében töltötte.

Hasonló megmozdulásra még sosem volt példa, nézd meg, milyen lett a végeredmény!

A teljes névsor: Nicole Kidman, Lupita Nyong'o, Uma Thurman, Lea Seydoux, Rooney Mara, Kate Winslet, Robin Wright, Julianne Moore, Alicia Vikander, Charlotte Rampling, Zhang Ziyi, Penelope Cruz, Jessica Chastain és Helen Mirren.