Céline Dion: a férjemen kívül még csak nem is csókolóztam mással

Borítókép: Céline Dion: a férjemen kívül még csak nem is csókolóztam mással Forrás: Europress
A gyászoló énekesnő egy reggeli tévéműsorban tette ezt a meglepő vallomást.

Céline Dionnak rengetegen imádják van és majdnem ilyen sokakat lehet kikergetni a világból az énekhangjával. De azt képtelenség elvitatni tőle, hogy milyen állhatatosan csinálta végig férje betegségét; René Angélil 17 éven át tartó betegeskedés után 2016 januárjában adta fel a küzdelmet a torokrákkal szemben.

Most Céline szomorúan nyilatkozott arról a CBS Sunday Morning című tévéműsorban, hogy mennyire hiányzik neki a férje, akivel gyakorlatilag élete nagyobb részét együtt töltötte:

Nagyon, nagyon nehéz volt mindannyiunk számára a távozása előtti időszak. Számomra különösen... látni életem szerelmét minden nap közeledni a halál felé. És amikor eltávozott, akkor tulajdonképpen megkönnyebbülés volt számomra, hogy a férfi, akit szeretek, az egyetlen férfi, akit valaha megcsókoltam, az egyetlen, akit szerettem... Igen, soha még csak nem is csókolóztam más férfival. A társam volt, egyek voltunk. Amikor már nem szenvedett többé, azt gondoltam: most már jól van. Megérdemli, hogy ne szenvedjen.

A québeci születésű Céline Dion 12 éves volt, amikor felvételeket küldött magáról René Angélil menedzsernek. 1980-at írtunk ekkor. Angélil innentől együtt turnézott vele és édesanyjával és olyannyira elkötelezett volt a fiatal énekesnő karrierje iránt, hogy jelzálogot vett fel a házára csak hogy finanszírozni tudja Céline első albumát. Elmondásuk szerint Céline 18 éves volt, amikor a kapcsolatuk túllépett a szakmai kereteken. 1994-ben házasodtak össze – az esküvőjüket élőben közvetítette a kanadai tévé – és számtalan lombikbeültetés után született meg első fiuk 2001-ben, majd egy fiúikerpár 2010-ben.

Szeretem. Még mindig szerelmes vagyok belé... Velem van, amikor lefekszem az ágyba. Velem van, amikor színpadra lépek. Még mindig a felesége vagyok
mondta Céline Dion a tévéműsorban.

Itt nézhetitek meg a CBS Sunday Morning adását Céline-ről: