A celebvilág 18 kulisszatitka egyenesen Chrissy Teigentől

Borítókép: A celebvilág 18 kulisszatitka egyenesen Chrissy Teigentől
A modell kendőzetlenül válaszolgat a Twitteren a rajongók kérdéseire arról, hogyan is zajlik pontosan az élet a sztárvilágban.

Chrissy Teigen az egyik legaktívabb híresség Hollywoodban, mármint ami a twitterezést és instagramozást illeti. Állandóan a telefonján lóg és rengeteg rajongói kérdésre válaszol. Az utóbbi időben a kérdezők rákaptak arra, hogy a sztárvilág kulisszatitkairól kérdezgessék Chrissyt, amaz pedig gyorsan és frappánsan felelget a faggatózásokra. Egy egész kis kérdezz-felelek alakult ki az elmúlt napokban a modell Twitter-oldalán.

Kiderül például, hogy neki bizony fogalma sincs, milyen kínos poénok hangzanak el a díjátadókon, mert olyankor mindig részeg.

Nem, Chrissy nem szokott álnéven asztalt foglalni az éttermekben, legfeljebb a férje, John Legend popsztár nevén, de aztán rendszerint el is üldözi Johnt, és inkább a barátnőivel rendez csajos vacsorát.

Igen, gyakran „összeboronálja” a kislányát más celebbabákkal, de igazából nincs olyan ismerőse, híres vagy sem, aki ne csinálna ilyet.

És még rengeteg frappáns, szupervicces Twitter-válasz Chrissy Teigentől – kattints a galériára a 18 kedvencünkért!