Ed Sheeran hasonmása képtelen csajozni

Borítókép: Ed Sheeran hasonmása képtelen csajozni Forrás: Europress
A hasonlóság döbbenetes, alig bírjuk megkülönböztetni a 21 éves fiatalembert Ed Sheerantől. Nézd meg a fotókat!

Azt hinné az ember, hogy aki a megszólalásig hasonlít egy celebre, az könnyen magára vonja a lányok (esetleg a fiúk) érdeklődését, de sajnos nem így van.

A 21 éves angol Ty Jones ki sem tud lépni az utcára anélkül, hogy valaki meg ne állítaná és autogramot ne kérne tőle vagy el ne kezdene könyörögni neki egy közös fotóért. Mindennek az az oka, hogy elképesztően hasonlít Ed Sheeran popsztárra.

Forrás: Pinterest
Melyikük Ed Sheeran? Szerinted?

„Menekülni lehetetlen, amikor meglátnak a rajongók, megvadulnak” – meséli Ty a Mirror című brit bulvárlapnak.

Nehéz megmagyarázni nekik, mi a helyzet és udvariatlan sem szeretnék lenni ilyenkor azzal, hogy megtagadjam a fotót tőlük
– szóval Ty még bele is megy ilyenkor a játékba, mert így egyszerűbb!

A fiatalembernek a szerelmi élete is ugyancsak megsínyli a döbbenetes hasonlóságot. Ty-nak már többször kellett szembenéznie féltékenységgel és általában nem tudja eldönteni, hogy a lányokat az ő személye érdekli-e vagy csak az Ed Sheeran-es fizimiskája miatt vonzódnak hozzá.

Azért a nagy hasonlóság néha előnyökkel is jár, például ingyen beengedik Ty-t klubokba és egyszer egy dj fel is rángatta őt a színpadra. „Nem hitte el, hogy nem én vagyok, csak hasonlítok rá” – emlékszik vissza a srác.

Ty egyébként nagy Ed Sheeran-rajongó; néhány éve találkoztak is.

Forrás: Pinterest
A nagy találkozás. Melyikük Ed Sheeran szerintetek? :)

„Ed iszonyú jófej volt és totál le volt döbbenve, hogy ennyire hasonlítok rá. Elég vicces volt az egész” – nyilatkozta a hasonmás.