Joe Jonas imádott csókolózni a plus size modellel

Borítókép: Joe Jonas imádott csókolózni a plus size modellel
A popénekes új videójában Ashley Graham játssza a női főszerepet, és elmondása szerint alig akarták abbahagyni a csókolózást a forgatáson.

Új videót mutatott be Joe Jonas nemrég alakult popbandája, a DNCE; a Toothbrush című dalhoz készült kisfilmben Joe és a világ egyik legismertebb plus size modellje, Ashley Graham enyelegnek egymással egy lakásban. Íme:

A kritikusok és a közönség egyaránt üdvözölte a bátor választást, hogy egy teljesen mainstream popvideóban nem egy „hagyományosan” modellalkatú lány szerepeljen.

De most ráadásul Joe Jonas azt nyilatkozta az E News!-nak, hogy szuper volt a plus size modellel csókolózni, és hogy akkor sem hagyták abba, amikor a rendező bemondta az „Ennyi!”-t, mert túlságosan benne voltak a témában.

Jonas szerint Ashley Graham nagyon jó humorú volt és remekül működött köztük a kémia, így már az első percektől fogva oldott volt a hangulat.

Egész nap csókolóztunk és hemperegtünk egymáson. Ez minden férfi álma

– lelkendezett Joe.

A dal egyébként arról az átmeneti időszakról szól, amikor egy könnyed kaland párkapcsolattá válik. Az énekes biztatja a szerelmét, hogy nyugodtan hagyjon egy fogkefét a lakásán. „Ez már egyfajta elköteleződés” – mondta Ashley egy másik interjúban, amelyen Joe is jelen volt.

Ashley Graham úttörőnek számít a modellszakmában: ő az első plus size modell (16-os a mérete jelenleg), akit leigazolt egy szupermodell-ügynökség és pár hónappal ezelőtt szintén történelmi lépésként ő került a Sports Illustrated fürdőruhás különszámának címlapjára is, amelyen évtizedeken át kizárólag „vékony” modellek szerepeltek.

Joe Jonas azt mondta, az első pillanattól Ashley-t szerette volna partnerének a videóba, mert gyönyörűnek találja.

Természetesen a sok csókolózás és évődés csak a videó kedvéért történt; Ashley Graham évek óta férjnél van, Joe Jonast pedig hol az egyik, hol a másik – egyáltalán nem plus size – modellel boronálja össze a sajtó.